ZaanBusiness Logo Wit

[Z]aan de Wandel 2017. Samen strijden tegen borstkanker!

In Nederland krijgen jaarlijks ongeveer 13.200 vrouwen en 100 mannen te horen dat ze borstkanker hebben. Een enorme dreun die hun leven overhoop haalt. Er is maar één ding dat telt: beter worden! Voor hun genezing is onderzoek naar borstkanker essentieel. Stichting [Z]aan de Wandel organiseert sinds 2011 jaarlijks een wandeltocht door Zaanstad en omstreken om geld in te zamelen voor de strijd tegen borstkanker.

Een groot succes maken

Van de zevende editie op 10 september 2017 willen ze uiteraard een groot succes maken. Samen met de vijf organiserende Zaanse Rotary Clubs hebben ze de ambitie om weer duizenden wandelaars te enthousiasmeren tot deelname. Dat kan echter alleen samen met u; loop mee met een Bedrijventeam of word sponsor! Samen met u wordt [Z]aan de Wandel 2017 een fantastisch event met een prachtige opbrengst!

De afstanden

Er zijn vier mogelijke afstanden waaruit de wandelaars kunnen kiezen: 5 km, 10 km, 15 km en de 25 km. De start- en finishlocatie is het AFAS trainingscomplex van AZ in Wijdewormer. Dit jaar komen de opbrengsten ten goede aan de realisatie van een inloophuis in samenwerking met o.a het Zaans Medisch Centrum/ Esperanz én onderzoek naar borstkanker van het Antoni van Leeuwenhoek.

Bijdragen als sponsor

Alle voorgaande edities van [Z]aan de Wandel werden volledig gesponsord door kleine en grote bedrijven. Dankzij hen kwamen alle opbrengsten volledig ten goede aan onze goede doelen. Uiteraard streven ze ook dit jaar naar een volledig gesponsord event. Zo zoeken ze voor [Z]aan de Wandel 2017 diverse sponsors voor bijvoorbeeld het entertainment onderweg en het eten en drinken voor alle deelnemers. Heeft u zelf bepaalde ideeën? Ze gaan graag met u in gesprek. Mogen ze op uw steun rekenen? Allemaal ambassadeur van [Z]aan de Wandel! Gaat u meelopen met een Bedrijventeam? Wordt u sponsor of draagt u bij aan het eten, drinken of entertainment tijdens [Z]aan de Wandel 2017? Dan ontvangt u van ons een speciale banner voor op uw site en een e-mailhandtekening. Daarmee kunt u aan iedereen laten zien dat u [Z]aan de Wandel 2017 een warm hart toedraagt.

Sponsormogelijkheden en/of aanmelden

Kijk voor alle sponsormogelijkheden en/of aanmelden van een bedrijventeam op: www.zaandewandel.nl