ZaanBusiness Logo Wit

Nominatieronde voor de Zaanse Startersprijs 2017 van start

Op 7 november 2017 wordt tijdens de 29ste Zaanse Ondernemersdag in het Zaantheater, voor de tiende keer de Zaanse Startersprijs uitgereikt. Ondernemers kunnen zichzelf of collega-bedrijven vanaf nu nomineren voor de Zaanse Startersprijs via de website www.zaansestartersprijs.nl. De aanmeldingsronde sluit op 20 september 2017.

Vorig jaar was Duppal BV de gelukkige winnaar van de Zaanse Startersprijs 2016. De directie, bestaande uit Sven Lagerweij, Debby Kappetijn en Brahim Radouane, won toen een cheque t.w.v. € 1.000, een professionele bedrijfsfilm, een gratis advertorial t.w.v. 1.599 euro in het zakenmagazine Zaanbusiness en een prachtig kunstvoorwerp als blijvende herinnering aan deze eervolle verkiezing. De overige genomineerden ontvingen ook een professionele bedrijfsfilm.

Om in aanmerking te komen voor nominatie moeten de bedrijven aan de volgende criteria voldoen: • Het bedrijf dient minimaal één jaar, en maximaal vijf jaar, geleden te zijn gestart • Innovatief en onderscheidend • Een zelfstandig bedrijf met 1-20 werkzame personen • Het moet gevestigd zijn in de gemeente Oostzaan, Wormerland of Zaanstad Dit jaar ontvangt de winnaar een cheque van € 1.000, een professionele bedrijfsfilm, een gratis advertorial in Zaanbusiness t.w.v. € 1.599 en een kunstwerk als herinnering. De overige genomineerden ontvangen ook een professionele bedrijfsfilm over hun bedrijf.

Aanmelden

Tot en met 20 september 2017 kan iedereen via www.zaansestartersprijs.nl bedrijven aanmelden en/of voordragen. Een jury, samengesteld uit vertegenwoordigers uit het Zaanse bedrijfsleven, maakt hieruit een selectie. Op de verkiezingsavond strijden uit­eindelijk drie genomineerden om de titel: ‘Beste Zaanse Starter 2017’. Op grond van de jurybezoeken en alle vooraf verkregen informatie kiest de jury de winnaar.

Breed gedragen initiatief

De Zaanse Startersprijs, is een jaarlijkse verkiezing. Het is een breed gedragen initiatief door het Zaanse bedrijfsleven en de gemeente Zaanstad. De jury bestaat uit: Maarten Alleman (about:blank), voorzitter Marcel J. Beerse (Partner Baker Tilly Berk NV), Jantine Konijn (Zaans Ondernemers Netwerk), Ton R. Vermij (bestuurslid Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner), Mark Vleeshakker (AVV Zaanstad) en Bea van Voorthuizen (procesmanager Stedelijke Ontwikkeling gemeente Zaanstad).