ZaanBusiness Logo Wit

Partnership tussen Rabobank Zaanstreek en ZaanBusiness

ZaanBusiness en Rabobank Zaanstreek hebben hun samenwerkingsovereenkomst verlengd. De komende drie jaar ondersteunt de Rabobank ZaanBusiness in haar activiteiten.

ZaanBusiness is in het Zaanse bedrijfsleven een belangrijke partij. Een groot netwerk van ondernemers die onder andere samen­werken om maatschappelijke doelen te bereiken en partijen met elkaar in verbinding te brengen. Dit past bij de doelstelling van de Rabobank. “Met het partnership maken wij het mogelijk om een actieve bijdrage te leveren aan het Zaanse Bedrijvennetwerk”, aldus Dennis Kooren, directeur Bedrijven Rabobank Zaanstreek. Beide partijen betrekken elkaar in de activiteiten die zij beiden ontplooien.

ZaanBusiness is verheugd met de verlenging van drie jaar. “Ons platform voor ondernemers bestaat uit een magazine, een website, een nieuwsbrief, een golfcompetitie en een actieve ondernemersclub. Juist in deze economische omstandigheden is het belangrijk om samen te werken met goede partners”, aldus Marco Bleeker, directeur van ZaanBusiness. “We willen de Zaanse ondernemers meer onderling laten kennis maken en ze een podium te bieden om te laten zien dat ze trots kunnen zijn op hun bedrijf. Dat  Rabobank Zaanstreek ons weer de komende drie jaar ondersteunt, verheugt ons zeer.”