ZaanBusiness Logo Wit

Saenkanter Suits opent maart 2018

Saenkanter Suits  presenteert het ‘nieuwe pak’ op een toplocatie naast de bestaande winkels in Wormerveer. In het hart van de Zaanstreek wordt al keihard gewerkt aan de realisatie van de  nieuwste uitdaging van het Saenkanter team: Saenkanter Suits. Met de pay-off ‘Saenkanter Suits You All’ zijn ze overduidelijk in onze ambitie en die liegt er niet om. De vernieuwde invulling van het pak krijgt bij Saenkanter Suits de absolute aandacht!

image1Saenkanter Suits wordt ’t nieuwe adres voor pakken;  in een zeer ruime  winkel worden doelgroepen zoals studenten,  young proffesionals, bruidegoms en natuurlijk de man die een mooi passend pak voor zijn werk of feest nodig heeft , ruimschoots bediend . “We gaan het pak echt vernieuwend neerzetten!  In een inspirerende nieuwe omgeving wordt echt afgerekend met het imago van het saaie pak”, aldus Leon Hamming. Op dit moment zijn zij in de laatste afrondende fase en ervan overtuigd met hun enorme bestaande merkenaanbod en kwaliteitsniveau een  hele sterke aanbieder te gaan worden in de regio waar ze zo’n 180.000 consumenten kunnen gaan bedienen.

“We hebben voor de Zaanstreek en dan specifiek Wormerveer gekozen, omdat je vanuit hier vanuit de hele Noord-Hollandse regio prima bereikbaar bent. Daarnaast liggen ook onze roots in dit prachtige dorp aan de Zaan en natuurlijk omdat het pal gelegen is naast onze men-winkel die in februari 2018 ook een behoorlijke metamorfose krijgt”. De ondernemers Petra en Leon zullen met ‘Saenkanter Fashion Boulevard’ gezamenlijk naar buiten treden als de verzamelnaam van hun modeactiviteiten