ZaanBusiness Logo Wit

Verslag 3e wedstrijd Zaanbusiness Golf

[metaslider id=1445]

De volgende wedstrijd werd gehouden op 26 juni 2014. Met een inschrijving van Martin Broeders, als deelnemer van de competitie in Heemskerk, gebruikmakend van de invitatie, gingen we om 13.00 uur weer de wei in om elkaar op sportieve manier te bevechten. De organisatie had op deze mooie dag leuke flights gemaakt die op het einde van de dag  nog tot in de latere uurtjes afgesloten werden. Op deze dag waren onze deelnemers in verschillende flights voorzien van goede relaties die er ook aan toe bijdroegen dat er spelers waren die ongekende machten ontdekten waardoor zij in een enorme flow terecht kwamen die voor hen veelal onbekend blijven. Tijdens de ronde, die de voorzitter als gast in het team Bouwbedrijf Vet meemaakte, zijn er alleen maar vrolijke gezichten te ervaren die het organiserend comité een pluim oplevert.

Inmiddels zijn we 3 ronden aan de competitie bezig en het klassement begint zich af te tekenen. Aan verschillende deelnemers begin je af te zien dat deelname en training in vroegere tijden haar vruchten gaat afwerpen. De verschillen in resultaten beginnen kleiner te worden en dat is 1 van de doelstellingen waarvoor deze competitie er is. Onbetwist staat als doelstelling 1 genoteerd het meedoen en een goede relatie onderhouden maar de doelstelling resultaten is toch een mooie 2. Na de wedstrijd werd bij binnenkomst op het mooie terras van het clubhuis onder het genot van enige versnaperingen en drankjes de sterke verhalen nog even uitgediept en waren er enkele spelers die ferm met haar/zijn neus in de lucht gingen staan. Nadat de scores waren nagekeken kon er aan de prijsuitreiking worden begonnen. Tijdens de prijsuitreiking werden de sponsors voor deze dag even in de schijnwerpers gezet en enorm bedankt voor hun bijdrage.

Het bestuur heeft scores onder ogen gekregen waar menig speler van gaat juichen echter wil het niet altijd zeggen dat je goede scores ook leiden tot prijzen. Als je vandaag met 40 punten binnenkwam en ook nog de longest drive hebt geslagen, Wim Pieters van “Recht op Weg” , mag je aannemen dat je toch wel in de eindprijzen zit. Helaas voor “Recht op Weg” ging die vlieger niet op. Zelfs deelnemers die in het berekenen van resultaten haar werk heeft gemaakt “Aagora Accoutants” kwam in deze versie met 44 punten tekort voor felicitaties.

Dan gingen we toch over tot het uitreiken van de prijzen, en daarin waren enkele deelnemers die het buitengewoon goed hebben gedaan. Op de 3e plaats was daar vandaag “Bennis Uitvaartservice” met 45 punten. Een mooi resultaat maar dat niet alleen want zij hadden ook nog een birdie gescoord waardoor dit resultaat te verklaren is. Op de 2e plaats was vandaag “Bouwbedrijf Vet” met 48 punten de gelukkige. De rust die de eigenaar van dit fameuze bouwbedrijf door de baan uitstraalt heeft zeker bijgedragen aan het mooie resultaat. De 1e plaats op deze mooie dag was weggelegd voor “Schoonmaakbedrijf Willems” die deze dag met 50 punten excelleerde. De strijders van dit team was gekoppeld aan het team van “Deloitte” en hebben een fenomenale dag afgesloten met de 1e prijs.

Voor de longest drive dames konden we vandaag niemand feliciteren maar bij de heren was deze geslagen door Wim Pieters van “Recht op Weg”. Voor de neary op 17 hadden we vandaag een winnaar die mede gesteund door zijn genodigde tot grote hoogte uitsteeg. De heer Lars van Wijngaarden, spelend voor een team van onze sponsor “Rabobank” heeft op ongekende wijze zijn klasse getoond en won deze prijs met overmacht. Tijdens de prijsuitreiking was de heer van Wijngaarden zo van streek dat hij zijn genodigde verzocht zijn verdiende prijs op te halen. Dit verzoek was zeker niet tegen de zin in van uw eminente voorzitter en werd ook dankbaar aangenomen.

Door Theo Willems