24 september 2016: Open Golfdag de Zaanse Golf Club

Op zaterdag 24 september a.s. opent de Zaanse Golf Club haar deuren voor alle (niet) golfers. Wij bieden iedereen de mogelijkheid om op een leuke en laagdrempelige manier kennis te maken met de golfsport! Dit kan natuurlijk alleen maar ook samen met familie of vrienden. Op onze 18 holes baan worden tal van activiteiten georganiseerd voor jong en oud, van beginnende tot geoefende golfer. Kom gezellig langs en doe mee aan een clinic, rondleiding of een van de andere leuke activiteiten. Maar alleen een drankje in ons gezellige clubhuis met fraai terras mag natuurlijk ook. De gehele dag is kosteloos en vrijblijvend!  

 

Golfen is een sport voor iedereen!

Heeft u al eens eerder gegolfd, maar hier nooit vervolg aan gegeven? Of bent u gewoon nieuwsgierig naar golf en de Zaanse Golf Club? Dan is de Open Golfdag het perfecte moment om met onze club kennis te maken. Golfen is namelijk een sport voor iedereen!

Programma

Onze enthousiaste Clubleden en GolfPro’s staan tussen 11.00 en 16.00 uur klaar om u te verwelkomen op onze gezellige club. Bezoek onze website www.zaansegolfclub.nl voor het volledige programma.

De (meer) geoefende golfers kunnen na 14.00 uur kosteloos een ronde lopen. Voor de beginnende golfer is er onder andere een rondleiding door de baan, een clinic op de Driving Range en u maakt kennis met het korte spel op de grote putting green. Ook bestaat er de mogelijkheid om het geleerde direct in praktijk te brengen op de oefenholes. Voor de allerkleinsten bieden wij SNAG Fun golf aan. Een leuke en speelse manier om kennis te maken met de golfsport. Al het materiaal staat kosteloos ter beschikking.

Maak kans op een proeflidmaatschap of 18 holes greenfee!

Deze dag verloten wij 2 proeflidmaatschappen inclusief een aantal gratis lessen voor de beginnende golfer. Onder de (meer) geoefende golfer worden 2 18 holes Greenfee vouchers verloot.

Kortom: een gezellige en sportieve dag die voor iedereen de moeite in alle opzichten waard is!

Locatie en bereikbaarheid

Zuiderweg 68

1456 NH Wijdewormer

0299-479123

De Zaanse Golf Club is binnen 15 minuten te bereiken vanuit de gehele Zaanse regio, Purmerend en Amsterdam. Wij beschikken over voldoende gratis parkeergelegenheid! Openingstijden: zaterdag 24 september van 11.00 – 16.00 uur.

Voor meer informatie belt u naar 06-19927797 of ga naar www.zaansegolfclub.nl Bezoek ons ook van 20 t/m 24 september op de 50PlusBeurs in de Jaarbeurs Utrecht!

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Webdevelopment: Webstation web-station.nl