ZaanBusiness Logo Wit
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Netwerkborrel Brouwerij Hoop Zaanlinq

16 mei - 18:30 - 22:00

Wil jij je zakelijke horizon verbreden en waardevolle connecties leggen? ZaanLinQ nodigt jou uit voor een exclusieve avond vol netwerkmogelijkheden bij Brouwerij Hoop in Zaandijk.

Stap binnen in de bruisende wereld van Brouwerij Hoop en laat je leiden door een boeiende rondleiding, waarbij we dieper ingaan op de bedrijfsvoering en optimalisatiestrategieën. Deze inzichten zijn niet alleen waardevol voor jouw eigen bedrijf, maar bieden ook een kans om te leren van gelijkgestemde vrouwelijke onderneemsters.

Terwijl een deel van onze groep de rondleiding volgt, kun je genieten van een heerlijke proeverij van de verschillende bieren van de brouwerij. Na afloop van de rondleiding en proeverij is het tijd om te netwerken op het sfeervolle terras van Brouwerij Hoop. Onder het genot van een goed glas bier en inspirerende gesprekken, heb je de kans om waardevolle contacten te leggen met andere vrouwelijke onderneemsters, kennis te delen en je zakelijke horizon te verbreden.

Grijp deze unieke kans aan om deel uit te maken van ons groeiende netwerk van vrouwelijke onderneemsters. Reserveer snel je plekje en laat je verrassen door wat deze avond te bieden heeft!

Aanmelden: Je kan je hier aanmelden voor deze leuke netwerkavond.

Programma
Datum: donderdag 16 mei 2024

18:45 uur: Inloop en start netwerken
19:15 uur: Kort welkomstwoord
19.30 uur: Rondleiding en proeverij
21:00 uur: Netwerkborrel op het terras
22:00 uur: Einde netwerkavond
Locatie: Brouwerij Hoop, Lagedijk 71, 1544 BC Zaandijk

Voor wie en wat zijn de kosten*?
€ 15,- voor deelneemsters van ZaanLinQ en € 30,- voor niet-leden. Als lid kun je ook een introducee meenemen. Introducees mogen éénmalig gratis een event bijwonen.

Aanmelden
We verwachten ook dit keer weer een grote opkomst, dus meld je op tijd, en uiterlijk dinsdag 14 mei voor 16:00 uur, aan via het Ticketkantoor.

* prijzen zijn exclusief BTW.

Kom als introducee
Ben je nog geen lid en wil je wel graag weten of het netwerk ZaanLinQ iets voor jou is? Kom 16 mei de sfeer proeven en ontmoet andere ZaanLinQ deelneemsters en het bestuur.  Je mag éénmalig gratis als introducee een event bijwonen. Heb je nu al interesse om deelneemster te worden? Alle informatie hierover lees je via deze link op de website. We verwelkomen jou graag als nieuwe deelneemster van ons netwerk!

Helaas toch verhinderd?
Heb je je opgegeven maar kan je toch niet komen? Meld je dan af door uiterlijk dinsdag 14 mei voor 16:00 uur een mail te sturen naar secretaris@zaanlinq.nl. De tickets worden niet terugbetaald na aankoop, tenzij de bijeenkomst door ons wordt geannuleerd.

Gegevens

Datum:
16 mei
Tijd:
18:30 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Brouwerij Hoop
Lagedijk 71
Zaandijk, 1544 BC
+ Google Maps