Zaanbusiness Club Academy

Onze masterclasses

Geen praatje en een borrel, maar discussie, dieper op onderwerpen ingaan die ondernemers bezig houden en meer kennisoverdracht. Wat leeft er bij hen en wat kunnen we doen om het ondernemen te verbeteren.

Per masterclass willen wij zo’n 45 ondernemers uitnodigen. Na de plenaire aftrap, verricht door één van de initiators, splitsen die zich in vier sub­groepen, voor elk thema één. In deze inhoudelijke sessies, of case study’s,  wordt de inhoud verder uitgewerkt. Vooraf wordt een case voorbereid, bijvoorbeeld op basis van ervaringen van ondernemers. Dat zijn praktijkvoorbeelden. Neem exporteren. Wat komt daar juridisch, administratief, belastingtechnisch en bancair bij kijken? Of welke voetangels en klemmen kom je tegen bij een bedrijfs­overname? Ondernemers die met deze onderwerpen in hun eigen bedrijf te maken hebben gehad, en daar ervaring mee hebben, kunnen daar ook veel over vertellen. De sessies duren zo’n 45 minuten. Daarvan worden er 15 minuten besteed aan een presentatie en 30 minuten aan interactie en discussie. Daarna rouleren de sub­groepen. De deelnemende ondernemers doen aan alle sessies mee.

ZB-banner-728x90_2013_ani

Aan het programma voor 2018 wordt momenteel gewerkt. Houd onze website en social media kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven.  

Onze hoofdpartner

Webdevelopment: Webstation web-station.nl