Gratis gebruik van de Zaan Business Netwerk App voor Cornerleden!

De Zaan Business Netwerk App is sinds maart 2020 gratis voor Cornerleden. In de app kun je gemakkelijk contact leggen met andere ondernemers en dankzij pushnotificaties blijf je op de hoogte van interessant nieuws of events. Nog niet aangemeld? Lees onderstaand de vele mogelijkheden en meld je alsnog snel aan. Geen code meer? Mail dan naar Marco Bleeker via: info@zaanbusiness.nl en je ontvangt alsnog jouw unieke inlogcode.

Bindt en verbindt leden!

De Zaan Business Netwerk App is een exclusief platform en ideale ontmoetingsplek voor Zaanse ondernemers. Met één druk op de knop krijg je toegang tot alle relevante informatie, zoals het smoelenboek, nieuwsberichten en relevante events. Via de Zaan Business Netwerk App kun je je aanmelden voor deze events en direct zien welke ondernemers zich nog meer hebben aangemeld. Daarnaast kun je via de Zaan Business Netwerk App eenvoudig contact leggen met de overige ondernemers van het platform. Dat zijn er op dit moment al ruim 530!

Wist je dat…                                                                      

…de Zaan Business Netwerk App exclusief beschikbaar is voor leden van de aangesloten ondernemersverenigingen in de Zaanstreek? Word of ben je lid van De Corner, dan kun je dus gratis gebruikmaken van deze unieke netwerkapp.

… je na aanmelding als lid van onze ondernemersvereniging vanzelf een persoonlijke identificatiecode krijgt waarmee je de App kunt installeren?

… je, als je code kwijt bent, deze opnieuw kunt aanvragen via info@zaanbusiness.nl

… je na het installeren van de App zelf kunt controleren of je gegevens kloppen? Kloppen ze niet, dan kun je ze via een e-mail naar info@zaanbusiness.nl laten aanpassen.

… je zelf je (bedrijfs)profiel kunt aanvullen, bijvoorbeeld met een logo, een foto en je contactgegevens?

… je in de App ook actueel nieuws vindt, de rubriek ‘vraag en aanbod’, diverse polls, interessante whitepapers en de mogelijkheid met andere leden te chatten?

 

zaan business netwerk app

Lid worden van De Corner?

Ben je ondernemer en wil je ook kennis en kunde putten uit een actieve ondernemerssociëteit die al sinds 1984 bestaat? Meld je dan direct online aan.

LID WORDEN? KLIK HIER

Netwerkevents

Webdevelopment: Webstation web-station.nl