ZaanBusiness Logo Wit

Duppal BV winnaar Zaanse Startersprijs 2016

Tijdens de 28ste Zaanse Ondernemersdag op dinsdag 1 november in het Zaantheater, heeft Dennis Straat, wethouder Economische Zaken gemeente Zaanstad, namens de jury de winnaar van de Zaanse Startersprijs 2016 bekend gemaakt.

De drie genomineerden bedrijven zijn via professionele bedrijfsfilmpjes voorgesteld aan de bezoekers, na deze presentatie heeft Dennis Straat een toelichting gegeven op de activiteiten van de bedrijven en de motivatie waarom de jury tot deze keuze is gekomen. Daarna heeft Dennis Straat de winnaar bekend gemaakt en de prijzen overhandigd.

Duppal BV winnaar Zaanse Startersprijs 2016

Sven Lagerweij, Debby Kappetijn en Brahim Radouane ontvangen als directie naast de eeuwige roem, een cheque van € 1.000, een professionele bedrijfsfilm, een gratis advertorial t.w.v. € 1.599 in het zakenmagazine Zaanbusiness en een prachtig kunstvoorwerp als blijvende herinnering aan deze eervolle verkiezing.

Duppal BV, directie Sven Lagerweij, Debby Kappetijn en Brahim Radouane

Middel 201, 1551 SW Westzaan

www.duppal.com

De overige genomineerden ontvangen ook een professionele bedrijfsfilm.

Meer informatie kunt u lezen in het juryrapport.

 

De Zaanse Startersprijs, is een jaarlijkse verkiezing. Het is een breed gedragen initiatief door het Zaanse bedrijfsleven en de gemeente Zaanstad. De jury bestaat uit: Maarten Alleman (about:blank), voorzitter Marcel J. Beerse (Partner Baker Tilly Berk NV), Jantine Konijn (Zaans Ondernemers Netwerk), Ton R. Vermij (bestuurslid Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner), Mark Vleeshakker (AVV Zaanstad) en Bea van Voorthuizen (procesmanager Stedelijke Ontwikkeling gemeente Zaanstad).