10 jaar ICT Zaanstreek

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
08/04/2016
15:00 - 18:00

Categorieën


2016 is niet alleen het jaar van de Aap, maar dit is ook het jaar dat ICT Zaanstreek 10 jaar bestaat! ICT Zaanstreek is en mag enorm trots zijn op deze mijlpaal en wil dit dan ook groots gaan vieren op 8 april.

Feest
Om hier bij stil te staan organiseren wij vanuit ICT Zaanstreek een feest, waarbij gezelligheid en ICT de boventoon voeren. Dit feest is niet alleen voor de leden van ICT Zaanstreek, maar ook collega’s, relaties en natuurlijk voor prospects van de ICT Zaanstreek leden. Wij zullen vanuit ICT-Zaanstreek zoveel mogelijk geluid maken om een groot publiek te bereiken. Dit doen we onder andere door een interessant, maar vooral leuk programma neer te zetten.

Bekende namen
Deze dag wordt opgeluisterd door een aantal spraakmakende gasten, waaronder Tweede Kamerlid Barbara Visser (ex wethouder Zaanstad), trendwatcher Adjiedj Bakas, Tesla, Crazy Piano’s en nog veel meer…

Loterij
Tevens organiseren wij op deze dag een loterij. Loten kunnen gekocht worden in de Stoomhal op de dag zelf en de prijzen die hiermee te winnen zullen zijn, zijn van grootste waarde.

Er zal steeds meer bekend worden over dit event dus hou deze pagina in de gaten. Mocht je vragen hebben over dit event dan kan je een bericht sturen naar info@ictzaanstreek.nl

Webdevelopment: Webstation web-station.nl