Bijeenkomst Omdenken, 15 september 2020

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
15/09/2020
17:30 - 21:00

Locatie
Verrassing aan de Zaan

Categorieën


De nieuwe netwerkbijeenkomst van ZaanLinQ staat op 15 september 2020 in het teken van Omdenken! Deze avond combineren we de clinic Omdenken met een netwerkbijeenkomst.

Tijdens deze officiële Omdenkclinic leer je de voordelen zien van omdenken: innovatie, creativiteit en inspiratie. Je kunt het zowel zakelijk als privé gaan toepassen. Het is de ultieme mix van theater, cabaret en voordracht.

Hieronder vind je alle informatie, meld je snel aan!

Omdenken is een manier van denken en doen, waarbij je kijkt naar de werkelijkheid zoals die is en onderzoekt wat je daarmee zou kunnen. Omdenken benadert een probleem als ruwe energie; frustratie die zijn vorm nog niet gevonden heeft. Meer dan 750.000 deelnemers hebben inmiddels een programma van Omdenken meegemaakt en grondlegger Berthold Gunster schreef 12 boeken over zijn gedachtegoed.

Locatie

Verrassing aan de Zaan – voorheen Sagrestano (de Vertoeving / de Vermaning)
Westzijde 82
1506 EH Zaandam

Op loopafstand van station Zaandam
Openbare parkeerplaats op circa 250 meter: Behouden Haven met 250 parkeerplaatsen.

‘Verrassing aan de Zaan’ volgt de RIVM maatregelen en er is voldoende ruimte om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Wij als bestuur van ZaanLinQ verwachten dat iedereen deze regels in acht neemt en dat als je je niet lekker voelt, hoest, verkouden bent of koorts hebt je thuis blijft.

Programma 15 september

17:30 uur – Inloop
18:00 uur – Omdenken Clinic
19:00 uur – Walking Dinner
21:00 uur Einde

De Omdenk Clinic wordt gegeven door Pepijn Lagerwey en hij wordt bijgestaan door acteur Chris King Perryman (onder voorbehoud).

Tarief voor deelnemers: 28,-
Tarief voor introducees: 45,-*

We verzoeken iedereen om op tijd aanwezig te zijn!

Je kunt je hier aanmelden

Het kan zijn dat je je al eerder hebt aangemeld voor deze bijeenkomst. Deze clinic van Omdenken stond eerder op 7 april 2020 gepland, maar kon vanwege het coronavirus niet doorgaan. Heb je destijds een toegangsbewijs gekocht, dan is deze nu geldig op 15 september. Heb je vragen hierover, stel die dan aan Brenda: secretaris@zaanlinq.nl.

Let op: er is toegang voor maximaal 65 deelnemers/introducees, dus meld je op tijd aan!

Regels voor fotograferen:
De hele show filmen of fotograferen is niet toegestaan. Het is ook niet toegestaan om rond te lopen om foto’s te maken (met uitzondering van onze huisfotograaf Jolanda). Niet alleen verstoort het de show (mensen raken afgeleid), bovendien willen ‘de Omdenkers’ in dit YouTube-tijdperk niet dat hun programma ‘op straat’ komt te liggen.  Het delen van snapshots op alle denkbare social media kanalen, is toegestaan en vinden ze leuk!

Nog geen lid en wil je een keer bij ons kijken?

Een vrouwelijke introducee is van harte welkom tijdens deze bijeenkomst. Een introducee mag eenmalig (mee) naar een netwerkbijeenkomst, om te zien of ons netwerk van Zaanse Zakenvrouwen, ZaanLinQ, aanspreekt.
Wil een niet-deelnemer vaker komen? Dan moeten zij eerst deelnemer (lid) bij ons worden. Hier vind je alle informatie.

*Ben je introducee en besluit je binnen een week na de bijeenkomst om deelnemer van het netwerk te worden, dan wordt de meerprijs van deze bijeenkomst voor een introducee t.o.v. een deelnemer als korting verleend op de eerste contributienota. Meld dit dan wel even bij jouw aanmelding als nieuwe deelnemer.

Ben je toch verhinderd?
Bij afmeldingen t/m 10 september 2020 wordt het bedrag van de tickets gerestitueerd, onder verrekening van € 2,50 administratiekosten. Stuur, om je af te melden, uiterlijk 10 september 2020 een mail naar penningmeester@zaanlinq.nl.
Bij afmeldingen na 10 september 2020 wordt geen restitutie verleend.

Webdevelopment: Webstation web-station.nl