Bites & Business Zaanstreek

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
30/10/2017
19:00 - 22:00

Categorieën


30 oktober vind het vijfde netwerkdiner voor ondernemende vrouwen plaats.

Bites & Business Zaanstreek organiseert deze avonden voor de verbinding met elkaar, een veilige plek om te kunnen delen en om bij elkaar on-top-of-mind te zijn. Deze keer zijn we te gast bij Groeneveld Eten, Lagedijk 13 in Zaandijk.

Klik hier om je aan te melden.

Over het Bites & Business concept

Het Bites & Business concept van Marijke Krabbenbos, eigenaar van de IdeaCompany, is al jaren een succes in Amsterdam en nu ook in de andere 21 steden. De tweemaandelijkse netwerkavonden zijn informeel, gezellig en inspirerend. In steeds wisselende restaurants wordt genoten van een driegangenmenu. Je krijgt de gelegenheid jezelf voor te stellen. Er wordt van stoel gewisseld, zodat je iemand kunt opzoeken die qua (net)werk bij je past. Via de enveloppenmethode™ kun je, als je dat wilt, antwoorden, tips, ideeën, suggesties en ingangen vragen en krijgen.

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten over het netwerk, kijk dan op de site voor meer informatie en reacties van andere deelnemers: www.bitesenbusiness.nl. Je hoeft geen lid te worden om een keer deel te nemen. Na een eerste netwerkavond bepaal je of je lid wilt worden. De jaarlijkse lidmaatschapskosten zijn € 60,- exclusief btw.

Graag tot op 30 oktober!

www.bitesenbusiness.nl

Webdevelopment: Webstation web-station.nl