VNZP: “Hoe om te gaan met de afschaffing van de VAR”

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
25/05/2016
19:30 - 22:00

Categorieën


Op woensdag 25 mei 2016 is het VNZP te gast bij Vanhier Accountants Zaanstreek.

Sabina Scholtens, partner bij Vanhier Accountants en werkzaam als MKB adviseur, is onze gastvrouw.

Programma

Inloop: 19:30 uur

20:00 uur – 21:00 uur: presentatie “Hoe om te gaan met de afschaffing van de VAR”  door Sabina Scholtens met aansluitend een brainstormsessie

21.00 – ca. 22.00 uur: netwerkborrel

Sabina Scholtens zal ons een leerzame avond geven!

Bij deze bijeenkomst komt de modelovereenkomst die de VAR gaat vervangen (of dan al is vervangen) ruim aan bod. Na de  algemene inleiding door Sabina gaan we in groepjes uit elkaar met gelijk gestemde. Bijvoorbeeld bedrijven die gebruik maken van zzp-ers, zpp-ers die al gebruikmaken van de modelovereenkomst en zpp-ers die er nog geen ervaring mee hebben. In de groepjes gaan we een modelovereenkomst ontleden, wat staat er, waar moet je op letten, sluiten de feitelijke werkzaamheden er op aan, hoe gaan opdrachtgevers er mee om, hebben ze een standaard of moet je zelf een voorzet geven, etc. Vragen mogen ook vooraf ingeleverd worden, mail Sabina op het volgende mailadres: sscholtens@vanhier.nl.

Meer over Vanhier Accountants

Vanhier Accountants is een accountantsorganisatie in Noord-Holland met 5 vestigingen. Het MKB is onze doelgroep. Hun nuchtere en adviseurs helpen ondernemers hun winst te verhogen en minder belasting te betalen. Vanhier Accountants werkt efficiënt door hun hoogwaardige ICT-platform. Vanhier Accountants staat voor kleinschaligheid, eenvoud en korte lijnen.

Lees meer op de website: http://www.vanhier.nl

Locatie: Vanhier Accountants Zaanstreek, Nijverheidsstraat 29, 1521 NG Wormerveer.

Heb je je opgegeven voor deze bijeenkomst maar kun je niet aanwezig zijn? Je kunt je tot uiterlijk 3 werkdagen voorafgaand aan de bijeenkomst geheel kosteloos afmelden.

Meld je je niet tijdig af dan is het VNZP genoodzaakt € 15,00 kosten voor het evenement in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Webdevelopment: Webstation web-station.nl