Meld u nu aan voor NV Zaanstad op 25 maart!

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
25/03/2019
16:30 - 19:00

Locatie
Zaantheater

Categorieën


Na het succes van de eerste editie, wordt op maandag 25 maart 2019 de tweede editie van de ondernemers talkshow NV Zaanstad gehouden.

NV Zaanstad is een live talkshow voor, door en vooral mét ondernemers. Op het podium in het Zaantheater komen alle aspecten van het ondernemerschap aan bod. In een talkshow van ongeveer een uur, komen meerdere ondernemers en ondernemende mensen aan het woord. Dit afgewisseld met muziek, een filmpje en een aantal vaste rubrieken geeft dit een liveshow waar voor de bezoekers veel te halen valt.

NV Zaanstad vindt plaats in de foyer van het Zaantheater en is gratis toegankelijk. Na een inloop vanaf 16.30 uur vindt van 17.00 tot 18.00 uur de talkshow plaats. Aansluitend kan er tot 19.00 uur worden nagepraat en geborreld.

Deze editie van NV Zaanstad wordt mede mogelijk gemaakt door haar partners: Zaantheater, Gemeente Zaanstad, Mirthe Westrik, De Coalitie, Luzan Veenendaal fotografie, Saen Support, Leren en Werken Zaanstreek Waterland en ING. Kijk voor meer informatie op www.nvzaanstad.nl

Meld u nu aan voor de eerste show. Klik HIER

NV Zaanstad
25 maart 2019 vanaf 16:30 uur
Zaantheater
Nicolaasstraat 3, Zaandam

Webdevelopment: Webstation web-station.nl