Nieuwjaarsreceptie Zaandelta bij CPM Europe

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
15/01/2015
17:00 - 20:00

Categorieën


Met genoegen nodig ik u uit voor onze nieuwjaarsreceptie van Business Network Zaandelta op donderdag 15 januari 2015, vanaf 17:00 uur!

De receptie vindt plaats bij een nieuw lid binnen ons gebied: CPM Europe B.V.

 

CPM Europe B.V. is per augustus 2014 gevestigd op de Rijder 2 te Zaandam, na 53 jaar gevestigd te zijn geweest in Amsterdam Noord. CPM Europe B.V. is marktleider op het gebied van machines voor de mengvoeder- en alternatieve brandstofenergie. In het bijzonder korrelpersen en maalmolens worden volledig in eigen beheer ontwikkeld, geproduceerd, wereldwijd verkocht en geïnstalleerd. CPM Europe B.V. is onderdeel van een Amerikaanse groep met 18 vestigingen verspreid over de gehele wereld. Vanuit Zaandam bedient CPM Europe B.V. het Midden-Oosten, Afrika en uiteraard Europa.logo dierenzorg

Ook dit jaar is er door Business Network Zaandelta een bedrag in vorm van een cheque beschikbaar gesteld aan een goed doel. Stichting Dierenzorg is de gelukkige om de cheque van mevrouw mr. G.H. Faber, burgemeester van Zaanstad, in ontvangst te nemen voor de aanschaf van een zuurstof apparaat voor de dierenambulance.

Het programma voor 15 januari: 17:00 uur Inloop met koffie en thee 17:30 uur Welkomstwoord, Herm Nieste, voorzitter Zaandelta 17:40 uur Presentatie CPM Europe B.V., Erik de Graaff, Commercial Director, CPM Europe B.V. 17:50 uur Uitreiking Goede doelen cheque, mevrouw mr. G.H. Faber, burgemeester van Zaanstad 18:00 uur Nieuwjaarstoost, mevrouw mr. G.H. Faber, burgemeester van Zaanstad 18:05 uur Presentatie digitale communicatie, Wout van Laar, voorzitter C&E Zaandelta 18:15 uur Opening buffet en mogelijkheid tot rondleiding CMP Europe B.V. in groepjes 19:30 uur Afsluiting nieuwjaarsreceptie, Herm Nieste, voorzitter Zaandelta

Wout van Laar, voorzitter werkgroep Communicatie & Evenementen, zal tijdens het programma een wervelende presentatie geven over het gebruik digitale communicatie binnen Business Network Zaandelta. Met veel meer mogelijkheden voor u als lid van Business Network Zaandelta!

U mag deze nieuwjaarsreceptie niet missen, blok hem alvast in uw agenda! En meld u aan via: info@zaandelta.nl. Niet leden en collega-ondernemers kunt u als introducee meenemen.

Tot 15 januari 2015!

Meer informatie: 

www.zaandelta.nl

 

Webdevelopment: Webstation web-station.nl