Save the date | MAAK.Zaanstad – gesprek bedrijven

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
06/07/2016
16:00 - 18:15

Categorieën


‘Mensen maken de stad’, een eeuwenoud en veel gebruikt gezegde dat alleen maar valt te beamen. Het zijn echter niet alleen de mensen die de stad maken, ook bedrijven maken de stad. Uw bedrijf en uw mensen maken de stad. Een stad met een rijk industrieel verleden, heden en toekomst waarbij de scheidingslijn tussen industrie en bewoners flinterdun is. MAAK.Zaanstad gaat over de toekomst van de stad, het wil er aan bijdragen dat het een stad is waar mensen willen wonen, werken en leren.

Gem zaanstad
De afgelopen maanden heeft het gesprek met de stad hierover plaatsgevonden, een gesprek met de bedrijven is nog niet gelukt. Wij nodigen u daarom graag uit op woensdag 6 juli, 16.00-18.15 uur voor een open gesprek. Wat is het toekomstperspectief van uw bedrijf? Wat is het toekomstperspectief van de stad? Een gesprek over wat we, industrie en gemeente, tussen nu en 2025 willen, kunnen en moeten doen om de stappen te zetten om in 2040 te zijn wat en wie we willen zijn; op het gebied van duurzaamheid en milieu en wat betreft de positie van de Zaanse industrie met een grote economische waarde en bijdrage aan arbeidsplaatsen, scholingsplaatsen en beroepsdifferentiatie.

De locatie voor de bijeenkomst is het kerkje aan de rechterzijde pal naast molen De Bleeke Dood, Lagedijk 28 Zaandijk. In juni ontvangt u een officiële uitnodiging en het programma.

Netwerkevents

Webdevelopment: Webstation web-station.nl