[Z]aan de Wandel 2016

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
04/09/2016
Hele dag

Categorieën


Op 4 september 2016 gaan we weer [Z]aan de Wandel

De zesde editie van [Z]aan de Wandel zal plaatsvinden op 4 september 2016. De start- en finishlocatie is dan sportpark De Omzoom in Assendelft. Wij kijken er nu al weer naar uit om daarvan een onvergetelijk feest te maken… Alle informatie over deze zesde editie zullen we op deze site en via Facebook en Twitter bekend maken. Schrijf jij je snel in?

Een programma vol plezier!

De zesde editie van [Z]aan de Wandel vindt plaats op zondag 4 september. De start- en finishlocatie is sportpark De Omzoom in Assendelft. Dit sportpark is nu nog in aanbouw dus we beschikken straks over een gloednieuwe start- en finishlocatie. Dit jaar gaan de opbrengsten wederom naar ZMC/Esperanz én onderzoek naar borstkanker van het Antoni van Leeuwenhoek.

De starttijden
Hieronder vind je de starttijden van alle wandelingen en de tijden waarop je je kunt aanmelden. Bij aanmelding ontvang je ook je speciale [Z]aan de Wandel t-shirt (dit t-shirt wordt dus niet opgestuurd):
– Starttijd 25 km: 09.30 uur, aanmelden vanaf 08.30 uur.
– Starttijd 15 km: 10.30 uur, aanmelden vanaf 09.45 uur.
– Starttijd 10 km: 11.30 uur, aanmelden vanaf 10.45 uur.
– Starttijd 5 km: 12.30 uur, aanmelden vanaf 11.45 uur.

Activiteiten op de start- en finishlocatie en feestelijke afsluiting
Op de start- en finishlocatie is, zoals jullie inmiddels van ons gewend zijn, uiteraard van alles te doen en te beleven. Op het grote podium zal zanger Marcel Kramer (www.marcelkramer.nl) de dag presenteren. Van iedere start maken we uiteraard een feestje. Tussen 13.00 uur en 15.00 uur verwachten we alle deelnemers terug op sportpark De Omzoom. Om circa 15.00 uur – 15.30 uur wordt een cheque met de opbrengst van [Z]aan de Wandel 2016 overhandigd aan het Antoni van Leeuwenhoek en het ZMC. Rond 17.00 uur is het evenement ten einde.

Alle informatie over het exacte programma, de bands die je kunt verwachten, de startschoten en het afsluitende feest zullen we hier met je delen zodra alles bekend is.

Bereikbaarheid en parkeren
De start- en finishlocatie is sportpark De Omzoom in Assendelft. Dit sportpark is goed bereikbaar met de fiets, eigen vervoer en het openbaar vervoer. Omdat het sportpark nu nog in aanbouw is, zullen wij je op een later tijdstip verder informeren over de beste manier om het terrein te bereiken.

 

Meer info: www.zaandewandel.nl

Webdevelopment: Webstation web-station.nl