VNZP netwerkbijeenkomst met bedrijfsbezoek bij bromeliakwekerij Corn. Bak B.V

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
25/09/2018
16:30 - 20:00

Categorieën


Soort evenement: Netwerkbijeenkomst
Datum: 25-9-2018
Locatie: Bromeliakwekerij Corn. Bak B.V. te Assendelft

Extra informatie:
Graag nodigen wij ondernemende zakenvrouwen uit voor de eerste VNZP netwerkbijeenkomst van dit seizoen. We beginnen met een bedrijfsbezoek bij bromeliakwekerij Corn. Bak B.V., wereldmarktleider in Bromelia’s.

Meer dan 50 jaar ervaring in veredeling, vermeerdering en levering van jonge potplanten heeft de basis gelegd voor het altijd eigentijdse en kwalitatief hoogwaardige assortiment, dat voornamelijk tot de familie van de Bromeliaceae (ananas) behoort.
De verkoop geschiedt alleen aan de tuinders. Die kweken het product verder op tot een bloeiende plant die geschikt is voor de veiling en daarna doorgaat naar de consument.

Het bedrijf van zo’n 33.000 m2 bestaat voornamelijk uit jonge planten, die voor het oog op gras lijken. Je vindt er ook bloeiende planten (25% van het areaal), die niet worden verkocht, maar nodig zijn voor het continue proces van product verbeteren, vernieuwen en van het optimaliseren van productietechnieken. Dit is een zeer belangrijk facet, want zonder veredeling geen nieuwe soorten.

Programma:
16:30 uur: Inloop
17:00 uur :Start rondleiding
18:00 uur: Klein buffet en drankje
20.00 uur: Einde.

Adres:
Dorpsstraat 11-B te Assendelft

Prijs & aanmelden:
De kosten voor deelnemers bedraagt: € 8,00 (ex btw)
De kosten voor introducees bedraagt € 20,00 (ex btw)*

Alles is inbegrepen, dus ook het buffet en de drankjes. Dankzij de sponsoring van Corn. Bak kunnen wij de prijs voor onze deelnemers heel laag houden.

Voor meer informatie of het kopen van een ticket ga je naar de website van het VNZP:
https://www.vnzp.nl/bedrijfsbezoek-bromeliakwekerij-corn-bak/

Introducee?
Een introducee is van harte welkom tijdens deze bijeenkomst. Een introducee mag eenmalig (mee) naar een netwerkbijeenkomst, om te zien of het VNZP aanspreekt. Wil een niet-deelnemer vaker komen? Dan moeten zij eerst deelnemer (lid) bij ons worden. * Ben je introducee en besluit je binnen een week na de bijeenkomst om deelnemer van ons netwerk te worden, dan wordt de meerprijs van deze bijeenkomst voor een introducee t.o.v. een deelnemer als korting verleend op de eerste contributienota. Meld dit dan wel even bij jouw aanmelding als nieuwe deelnemer.

Webdevelopment: Webstation web-station.nl