VrouwenNetwerkZaanstadPlus: Workshop; Instagram en ‘t Blauwe Pand

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
13/05/2015
19:00 - 21:00

Categorieën


Het Blauwe Pand is een voormalige garage in Zaandam en de thuisbasis voor kleine ondernemers. Zij komen uit verschillende takken van de bouw, ontwerpers en kunstenaars. De ondernemers delen de wens op een eerlijke en duurzame manier met hun vak bezig te zijn en willen verantwoordelijkheid nemen voor hun omgeving. Zo faciliteren zij met elkaar de andere, maatschappelijke ‘poot’ waar Het Blauwe Pand op staat: een plek voor ontmoeting, uitwisseling en activiteiten voor en door buurtbewoners.

Interieurarchitect Tanja Nieuwenhuyzen Kruseman heeft er samen met haar man Martijn van der Hout (architect) hun bureau HenNK architectuur en interieurarchitectuur. Zij zal je rondleiden, vertellen over Het Blauwe Pand en over het werk van HenNK.

Workshop Instagram

Monique Anröchte Monique Anröchte Monique Anröchte is social media fotograaf en exposeert de foto’s in onze Zaanstreek. Zij zal in korte stappen je kennis laten maken met Instagram en wat dat kan doen met jouw manier van kijken naar je dagelijkse omgeving.

Verbeter jouw fotografie met jouw smartfoon: compositie, licht, diepte en focus.

Wat zijn de mogelijkheden van de app Instagram: fotobewerking, inspiratie en gelijkgestemden vinden, wedstrijdelement en zakelijk gebruik.

Zoekfuncties en koppelingen met andere social networks.

Je gaat naar huis met voldoende kennis om aan de slag te gaan met jouw eigen foto’s. Instagram: @MoniqueAnrochte

Woensdag 13 mei 2015

Locatie: Het Blauwe Pand, Aris van Broekweg 2 1507 BB Zaandam Inloop vanaf 19.00 uur, aanvang 19.30 uur

Meer informatie: 

vnzp.nl

Webdevelopment: Webstation web-station.nl