VNZP: Workshop NLP (neurolinguïstisch programmeren)

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
16/05/2017
19:30 - 22:30

Categorieën


Op dinsdag 16 mei 2017 verzorgen Rebecca Roggeveen van Purpose Recruitment en Carla van der Meer van Meer Personeeladvies de workshop Neurolinguïstisch programmeren (NLP).

NLP leren en toepassen, gaat over het ontdekken ‘hoe’ jij de dingen doet die je doet en hoe je (als je dat wilt) deze kunt veranderen. Hoe reageer jij (communicatie en gedrag) op dat wat je waarneemt en hoe zou je dat effectiever of anders kunnen doen?

Het belooft een interactieve avond te worden en na afloop is er tijd om met elkaar te netwerken.

Programma:

19:30 uur inloop

20:00 uur start Workshop

21:30 uur netwerkborrel

Locatie:

De Bataaf, Veerdijk 39, 1531 MS Wormer

Er is voldoende parkeergelegenheid. Wil je vooraf een hapje eten bij De Bataaf, voor eigen rekening, dan is dit mogelijk. Voor het maken van een reservering ga je naar de website van het VNZP.

Aanmelden en afmelden

De workshop is voor deelnemers gratis. Aanmelden kan op de website van het VNZP: http://www.vnzp.nl/workshop-nlp/ De kosten voor een introducee bedragen € 15,00 (excl. btw).

Aanmelden kan tot en met 10 mei 2017. Bij afmeldingen tot en met 10 mei 2017 wordt het bedrag van de tickets gerestitueerd, onder verrekening van € 2,50 administratiekosten. Stuur, om je af te melden, uiterlijk 10 mei 2017 een mail naar penningmeester@vnzp.nl. Bij afmeldingen na 10 mei wordt geen restitutie verleend.

Verrekening bijdragen introducees Ben je introducee en besluit je binnen een week na de bijeenkomst om deelnemer van ons netwerk te worden, dan wordt 10% korting verleend op de eerste contributienota. Meld dit dan wel even bij jouw aanmelding als nieuwe deelnemer.

www.vnzp.nl

Webdevelopment: Webstation web-station.nl