ING Workshop met aansluitend Zaanbusiness Club borrel

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
28/11/2014
15:30 - 18:30

Categorieën


De volgende Zaanbusiness borrel is op vrijdag 28 november a.s. Vanaf 16.30 tot 18.30 zijn jullie weer van harte welkom om gezellig en informeel te netwerken. De locatie is De Bataaf. Kijk voor een routebeschrijving of het adres hier.

image012

Workshop ‘De kern van uw onderneming in 20 woorden’

Voorafgaand aan de Zaanbusiness Borrel nodig ik jullie graag, mede namens ING, uit voor de workshop ‘De kern van uw onderneming in 20 woorden’ door Laurens Putter van Spiff business leadership.

De kern van uw onderneming in 20 woorden
Hoe brengt u de sterke kanten van uw bedrijf overtuigend en inspirerend onder woorden? Hoe geeft u potentiële klanten een impactvolle eerste indruk van uw onderneming? Woorden zijn een belangrijk jasje. Als u hetzelfde zegt, maar met andere woorden, dan maakt dat een wereld van verschil. Spiff hanteert drie begrippen die helpen om de kern te benoemen: bijdrage, belofte en beweegreden. Ervaar ook hoeveel impact u heeft als u daarover praat, in deze interactieve workshop.

Spiff focust op ambities van mensen, teams en organisaties. We delen onze kennis en ervaring, gebaseerd op een aantal krachtige principes. Samen vinden we de manier om stap voor stap wezenlijk resultaat te bereiken.

ING biedt u deze workshop aan
ING wil ondernemers helpen succesvol te ondernemen. Dat doen we bijvoorbeeld door u online op de hoogte te houden van relevant ondernemersnieuws en nieuws over uw sector of regio, via Twitter en LinkedIn, maar ook door het organiseren van bijeenkomsten in het land. Wij vinden het leuk om ondernemers te ontmoeten en om kennis en ervaring uit te wisselen. Wij hopen u daarmee te inspireren tot succes!

Aanmeldformulier

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Netwerkevents

Webdevelopment: Webstation web-station.nl