Zaanbusinessborrel in Het Wapen van Assendelft

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
30/09/2016
16:30 - 18:30

Categorieën


Dankzij een samenwerking met de Assendelftse Belangenvereniging Industrie Noord (ABIN) is Zaanbusiness in staat om de leden uit te nodigen voor een bedrijvenborrel in het Wapen van Assendelft. De middag begint om 16.30 uur en de deelnemers worden verwelkomd met een glaasje bubbels. Omdat de meesten een werkdag achter de rug hebben wordt snel daarna de mogelijkheid geboden om te genieten van de gevarieerde gerechtjes die via het walking dinner concept geserveerd worden.

Het all-inclusive gedeelte voor de bedrijven duurt tot 20.30 uur en daarna heeft iedereen die al binnen is vrij entree voor de feestavond met optreden van Tino Martin en Juke Box. De publiekslieveling voor deze avond is al vastgelegd en goed dat we dat maanden geleden hebben gedaan want TINO MARTIN is inmiddels razend populair geworden. De feestband Juke Box gaat ervoor zorgen dat iedereen uit zijn dak gaat. Wil je dit optreden bijwonen als Zaanbusiness lid? Dat kan kosteloos (exclusief drank), maar geef dat bij aanmelden wel even aan, dan zorgen we ervoor dat de organisatie dit weet.

Locatie.            grote zaal van het Wapen van Assendelft
16.30 uur         ontvangst met glaasje bubbels daarna socializing in een sfeervolle ambiance
17.00  uur        begin van het walking dinner
19.00 uur        einde van het Zaanbusiness gedeelte (maar u heeft vrij entree voor de rest van de avond, zie hieronder)
19.30 uur        de eerste set van de feestband Juke Box
20.30 uur       einde van het all-inclusive gedeelte. Wie nog geen muntjes heeft gekocht kan dat alsnog doen via een speciale bestelbon verkrijgbaar aan de munten balie
21.30 uur        een spetterend optreden van Tino Martin met daarna Juke Box die de rest van de avond invult
01.00 uur        Ongeveer het einde van de avond

Aanmelden

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Webdevelopment: Webstation web-station.nl