ZON: Ondernemersspreekuur

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
17/02/2015
08:30 - 12:00

Categorieën


Bent u ondernemer en heeft u een specifieke vraag? Kom dan naar het Ondernemersspreekuur!

ZON biedt (startende) ondernemers de mogelijkheid gebruik te maken van een gratis spreekuur. Bij het Zaans Ondernemers Netwerk (ZON) staan accountants, advocaten, verzekeraars, belastingadviseurs, subsidieadviseurs en conflictbemiddelaars voor u klaar. Leg uw vraag voor aan ZON.  Zij plannen dan een afspraak in met een van de deskundigen. Voor (collectieve) leden van ZON is het spreekuur gratis. Niet leden krijgen de gelegenheid om eenmalig gratis deel te nemen. Het spreekuur wordt maandelijks op de derde dinsdagochtend van de maand van 9 uur tot 12 uur georganiseerd. Het individuele spreekuur duurt max. 45 minuten.

Voor welke vragen kunt u terecht?

Accountantsspreekuur en belasting/pensioenspreekuur
MKB accountants | adviseurs Vanhier
Ondernemers kunnen bij het accountspreekuur terecht met vragen over bijvoorbeeld financiële planning, bedrijfsopvolging, familiebedrijven, oudedagvoorziening, inkomensberekening, kostprijsberekening en belastingzaken zoals fiscale regelingen, belasting- en pensioenadvies.

Hypotheek/Financiering/Verzekeringen en overige bankzaken
Rabobank Zaanstreek
Tijdens het financieringsspreekuur kunnen (startende) ondernemers hun investerings- en financieringsplan bespreken met een adviseur Bedrijven. Bij het aanvragen van een financiering is het belangrijk om hier, voorafgaand aan het verzoek, een goed onderbouwd ondernemingsplan voor op te stellen.
Tijdens het assurantiespreekuur kunnen (startende) ondernemers hun bedrijfs- en ondernemersrisico’s aan een adviseur Bedrijven voorleggen. Het afdekken van (bepaal)de risico’s door het afsluiten van een verzekering behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Juridisch spreekuur
DAS Rechtsbijstand Zaanstad
Het juridisch spreekuur is geschikt voor ondernemers die bijvoorbeeld een probleem hebben met contracten, geschillen en betalingskwesties.

Notarisspreekuur
Kurk en Jacobs Notarissen
Op het notarisspreekuur kan men terecht met vragen op het gebied van het ondernemingsrecht, zoals de rechtsvorm van de onderneming, man-vrouw-firma, bedrijfsopvolging en vermogen, maar ook voor familierecht, zoals erfrecht en huwelijksvermogensrecht.

Subsidie/innovatiespreekuur
Bto Zaanstad Subsidieadvies
Tijdens het subsidiespreekuur kunnen ondernemers terecht met vragen over subsidiemogelijkheden voor hun bedrijf. Bekend innovatiesubsidies zijn bijvoorbeeld WBSO, RDA en Innovatiebox. Deze (en andere) subsidies zijn ook zeer geschikt voor Technostarters.

Het maandelijks ondernemersspreekuur zal plaatsvinden bij ZON, Kleine Tocht 7, 1507 CB te Zaandam. Het ondernemersspreekuur vindt plaats elke derde dinsdag van de maand.

Wilt u deelnemen aan dit ondernemersspreekuur? Laat het ons dan weten via het aanmeldformulier op onze website. Klik HIER. Het formulier staat onderaan de pagina.

Webdevelopment: Webstation web-station.nl