GBC Zaanstad ontvangt subsidie voor 100 gratis energiescans

Green Business Club Zaanstad is een impactorganisatie die zich richt op concreet resultaat door het initiëren van duurzame projecten in Zaanstad.
De door Green Business Club Zaanstad aangevraagde sub­sidie bij provincie Noord-Holland is toegekend. Dit betekent dat Green Business Club Zaanstad 100 gratis energiescans kan aanbieden aan bedrijven, uitgevoerd door de experts van adviesbureau Klimaatroute.

Met de energiescan brengen zij in kaart waar u in uw bedrijf energie kunt besparen. Daarna kunt u zich in ieder geval één jaar zonder verdere kosten laten begeleiden en adviseren. Of het nu gaat om de besparingsmaatregelen, het beoordelen van de offertes of financieel advies over de investering in energiebesparing.

Resultaat verzekerd:

uit de eerder uitgevoerde MKB energiescans blijkt dat deze ondernemers binnen drie jaar meer dan 30% op hun energiekosten hebben bespaard. Tijdens het CO? Café krijgen bedrijven meer uitleg over de energiescan, de werkwijze, (toekomstige) wet­geving en welke kansen er nog meer zijn.

Meer informatie over de data van de CO2 Cafés: greenbusinessclub.nl/zaanstad/agenda

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Webdevelopment: Webstation web-station.nl