ZaanBusiness Logo Wit

Golftoernooi & Clinic Het Buitenhuis

Op basis van het succes van vorig jaar organiseert Rotaryclub De Zaan-Zaandijk op zondagmiddag 4 juni 2023 van 15.00 uur tot 20.00 uur voor de tweede keer een 9-holes golftoernooi en een golf clinic bij golfclub De Zaanse, Zuiderweg 68 in Wijdewormer.

De opbrengst van deze naar verwachting fantastische dag zal door Het Buitenhuis worden gebruikt om de tuin verder te kunnen aankleden. Gedurende de zomermaanden verblijven de gasten hier graag. Het Buitenhuis in Wijdewormer biedt eigentijdse respijtzorg (logeerzorg en dagarrangementen) en is er voor mantelzorgers en voor de mensen die zij zorg verlenen.

Naast de spelvorm 9 holes Texas Scramble organiseren wij ook een golf clinic voor niet GVB-golfers onder leiding van golfprofessionals Mark Metgod en Gaby van den Bold. Hierbij zijn leuke prijzen te winnen. De organisatie wil u niet alleen een geweldige Golfdag bezorgen, maar u ook voorzien van een heerlijke BBQ met veel gezelligheid. Tijdens de bbq zijn de drankjes voor eigen rekening.

Vooraf aan de BBQ zal de prijsuitreiking plaatsvinden en zal er ook de mogelijkheid zijn om uw vindingrijk/creativiteit te testen om vanaf het terras een balletje te slaan.

De ondersteunende investering bedraagt € 109,- per persoon. Dit is een all-in prijs (dus inclusief green fee, BBQ en consumpties in de baan). Hebben we u interesse gewekt? Schrijft u zich dan direct in via: GolfToernooiHetBuitenhuis@gmail.com.

Graag onder vermelding van uw (bedrijfs-)naam, adres, woonplaats, mobiele nummer en uw handicap.