ZaanBusiness Logo Wit

Hoe houdt u uw bedrijf gezond?

WIE ZIJN DANNY & EELCO?
Wij zijn beide in Zaandijk opgegroeid en hebben een grote binding met de Zaanstreek. Het ondersteunen van mensen is de rode draad in ons werkveld. Dit laten we vooral bij organisaties en bedrijven tot uiting komen. Wij zijn naast onze opleiding en door onze diverse functies bij verschillende bedrijven praktisch geschoold en zijn ‘ervaringsdeskundig’ te noemen.  Dit is nu samengekomen in D&E adviseurs.

WAT DOET D&E ADVISEURS VOOR U?
Wij brengen uw actuele bedrijfsvoering in kaart en toetsen of deze nog optimaal aansluit op uw doelstellingen, de klantverwachting en toekomstige marktontwikkelingen. U krijgt een onafhankelijk advies dat leidt tot nieuwe inzichten en hoe deze vorm te geven.  In het verlengde van dit advies bieden we aanvullende trainingen aan, die naadloos aansluiten op uw behoefte en 100% uitvoerbaar zijn in uw bedrijf. Dit geeft vertrouwen en zekerheid voor de toekomst.

BEDRIJFS-APK en TRAININGEN
Herkent u zich in een van onderstaande punten?

  • Haal ik het maximale uit mijn product?
  • Wat doe ik met weerstand van het personeel?
  • Blijf ik eigenlijk nog wel winstgevend?
  • Hoe blijf ik mijn concurrenten voor?
  • Heb ik er op deze manier nog wel zin in?
  • Waarom krijg ik steeds minder klanten?
  • Hoe vind ik goed personeel?
  • Ik kom nergens meer aan toe
  • Wat ga ík doen met internet?
  • Ik snap niets van mijn administratie

Wij hebben daartoe de BEDRIJFS-APK ontwikkeld die u als ondernemer essentiële inzichten geeft en vervolgens oplossingen biedt op de hierboven genoemde pijnpunten. Het is de ideale investering om uw bedrijf met succes te continueren.

Daarnaast verzorgen we TRAININGEN om onderdelen van uw bedrijf blijvend te versterken. Om te borgen dat de nieuwe koers goed in de bedrijfsvoering integreert houden we achteraf uiteraard een vinger aan de pols.

VOORKOMEN IS GOEDKOPER DAN GENEZEN
Net als uw halfjaarlijkse controle bij de tandarts of een APK voor uw auto, hecht u ook vast waarde aan het gezond houden van uw bedrijf. Daarom willen we in een vroegtijdig stadium onze expertise aanbieden. Hiermee kan het bedrijf, óók wanneer het nog gezond is, in blijven spelen op de veranderende markt en zo succesvol blijven.

Meer info?
Bezoek onze website