Koffiebranderij Zuivere Koffie gelukkige winnaar Zaanse Startersprijs 2017

Stichting Zuivere Koffie biedt gemotiveerde (ex-)gedetineerden kansen door het leren van een echt ambacht en relevante werkervaring. Onze kandidaten krijgen een eerlijke kans op een succesvolle terugkeer in de samenleving. Zuivere Koffie wordt zowel binnen als buiten de gevangenis gebrand en verpakt. En al onze koffies zijn 100% biologisch en voorzien van het fairtrade keurmerk.

Tijdens de 29ste Zaanse Ondernemersdag op dinsdag 7 november 2017 in het Zaantheater, heeft Dennis Straat, wethouder economische zaken gemeente Zaanstad, namens de jury de winnaar van de Zaanse Startersprijs 2017 bekend gemaakt. Jemuel Lampe is met zijn Koffiebranderij Zuivere Koffie de gelukkige winnaar geworden van de Zaanse Startersprijs 2017.

 

De drie genomineerden bedrijven, Green Partner BV, Groeneveld Eten vof en Koffiebranderij Zuivere Koffie, werden via professionele bedrijfsfilmpjes voorgesteld aan de bezoekers, na de presentatie gaf Dennis Straat een toelichting op de activiteiten van de bedrijven en de motivatie waarom de jury tot deze keuze is gekomen. Daarna maakte Dennis Straat de winnaar bekend van de tiende editie en overhandigde hij de prijzen. De blij verraste winnaar ontving naast de eeuwige roem, een cheque van € 1.000, een professionele bedrijfsfilm, een gratis advertorial t.w.v. € 1.599 in het zakenmagazine Zaanbusiness en een prachtig kunstvoorwerp als blijvende herinnering aan deze eervolle verkiezing. De overige genomineerden ontvingen ook een professionele bedrijfsfilm.

Koffiebranderij Zuivere Koffie Directie, Jemuel Lampe Zuideinde 20, 1541 CD Koog aan de Zaan www.koffiebranderijzuiverekoffie.nl * Het complete juryrapport kunt u downloaden op: www.zaansestartersprijs.nl De Zaanse Startersprijs, is een jaarlijkse verkiezing, met ondersteuning van het Zaanse bedrijfsleven en de gemeente Zaanstad. In 2008 werd de Zaanse Startersprijs gewonnen door Orange Nautical Services, in 2009 door Interactiva, in 2010 door Nunc Architecten, in 2011 door Oogheelkundig Medisch Centrum Zaandam, in 2012 door De Koffiezaak, in 2013 door woonwebwinkel Lil.nl, in 2014 door Jachthaven Nauerna, in 2015 door Flexitank Solutions en in 2016 door Duppal BV.

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Webdevelopment: Webstation web-station.nl