Leasen van een gebruikte (import) auto? Helemaal zo gek nog niet!

Mooie dingen zien, goede ideeën uitwerken en de boel in gang zetten. Wij houden onszelf en onze omgeving graag in beweging. Die dynamiek van beweging zien wij ook in autorijden. Het geeft je de vrijheid om de omgeving te ontdekken, terwijl je zelf achter het stuur zit. Hoe dat voor jou het beste werkt, ontdekken wij graag samen met jou.
Er zijn maar weinig leasemaatschappijen waar je naast nieuwe auto’s ook jong gebruikte auto’s kunt leasen. Laat staan een jonge gebruikte auto die specifiek voor jou geïmporteerd moet worden. Maar als je een luxere auto wilt rijden die toch binnen een afgemeten budget moet passen, is dit wel een hele goede optie. Wat zijn de voordelen.
Korte levertijd, ruime keuze, lagere kosten.

Als een gebruikte auto jonger is dan een jaar en een Nederlandse catalogusprijs heeft van € 40.000 of meer, dan kan het leasen hiervan een aantrekkelijke optie zijn. Waarom? Omdat in de eerste plaats de levertijd van een gebruikte of geïmporteerde lease auto aanzienlijk korter is, je kan gemiddeld al na drie weken over je auto beschikken. Bij een nieuwe Nederlandse auto kan de levering vaak oplopen tot een half jaar en bij populaire modellen soms nog langer. Verder is de keuze in jonge gebruikte auto’s heel ruim, helemaal als we bijvoorbeeld het Duitse aanbod erbij betrekken. Duitse auto’s zijn vaak ook uitgerust met veel gewilde opties, die een nieuwe auto in Nederland erg duur maken. Daarnaast is het leasetarief van een jonge gebruikte (import) auto vaak relatief aantrekkelijker, de eerste grote afschrijving is immers door de eerste eigenaar betaald. Naast een aantrekkelijk leasetarief, kunnen er ook fiscale voordelen zitten aan een gebruikte (import) auto.

ProMobility zorgt voor complete ontzorging.

Om een gebruikte (import) auto zorgeloos in te kunnen zetten als leaseauto zijn er wel wat zaken van belang. Bijvoorbeeld de conditie van een auto, lopende garanties, importtraject, haalbare looptijd van een leaseovereenkomst. ProMobility heeft al meer dan 12,5 jaar ervaring op het gebied van de import van jonge gebruikte auto’s. Door jouw wensen te inventariseren kunnen zij via specifieke kanalen een selectie maken van auto’s die aansluiten op jouw wensen en dit verwerken in een offerte. De volgende stappen zijn de nodige technische controles en het inwerking stellen van het import traject. Wil je meer weten over het leasen van een jonge gebruikte (import) auto, neem dan contact op met Dick Dekker of Jeffrey Noom van ProMobility via zaanstad@promobility.nl of 075 64 20 100. Zij maken graag een vrijblijvend voorstel, ook als het gaat om meerdere auto’s.

promobility.nl

 

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Webdevelopment: Webstation web-station.nl