ZaanBusiness Logo Wit

App gelanceerd om zakendoen en netwerken Zaans bedrijfsleven te stimuleren

Het Zaanse bedrijf IDV Media BV, bekend van het business to businessmagazine Zaan Business en de bijbehorende website lanceert vandaag de Zaan Business Netwerk App. Deze app verbindt de leden van de ondernemersverenigingen ABIN Assendelft, Bedrijvenvereniging Noorderveld Molletjesveer, vrouwennetwerk Zaanlinq en Zaanse ondernemers sociëteit De Corner aan elkaar. Zo ontstaat er een digitale netwerkclub van bijna 600 ondernemers en dit aantal zal naar verwachting nog gaan groeien.

Zaan Business Netwerk App
De app vormt een exclusief platform en functionele ontmoetingsplek voor Zaanse ondernemers. Met één druk op de knop krijgt de ondernemer toegang tot alle relevante informatie, zoals een bedrijvengids, smoelenboek met contactgegevens, nieuwsberichten en netwerkevents. Ook kan men via de Zaan Business Netwerk App eenvoudig contact leggen met de andere ondernemers binnen het platform en met hen communiceren om zo o.a. nieuwe klanten of een goede samenwerkingspartner te vinden. ‘We merken dat veel Zaanse ondernemers nog niet voldoende weten welke ondernemers nog meer actief zijn in de regio. En dat is zonde, want er zitten hier zoveel prachtige bedrijven’, aldus Marco Bleeker, initiatiefnemer van de app.

Partners
Naast de ondernemersverenigingen stapt ook gemeente Zaanstad in dit platform om zo de communicatie met de ondernemers verder te optimaliseren. ‘Daarnaast gaan we met vaste partners op het gebied van diverse interessante onderwerpen voor ondernemers kennis bieden via de app door o.a. whitepapers te plaatsen etc. Zo ontstaat er een waardevolle en relevante app waarmee we graag de Zaanse ondernemer willen helpen met verbinden, netwerken en kennisdelen’, vervolgt Marco Bleeker.

Om de app te kunnen downloaden heb je een uitnodiging van Zaan Business nodig of kun je lid worden van een van de aangesloten verenigingen. Meer informatie is te vinden op zaanbusiness.nl/app.