Nieuwe economische visie Zaanstad ter inzage

Het college heeft de nieuwe concept economische visie vastgesteld. Vanaf 1 juni ligt deze samen met het uitvoeringsprogramma zes weken ter inzage. Uw reactie hierop kunt u sturen naar economischevisiezaanstad@zaanstad.nl. U vindt de visie via ondernemen.zaanstad.nl/nieuws. Of bekijk het stuk op het stadhuis, bij het gemeentearchief. Dat kan van dinsdag t/m donderdag van 09.00 tot 16.00 uur.

De gemeente nodigt ondernemers en geïnteresseerde inwoners ook uit om de economische visie samen te bespreken en aan te scherpen. Daarnaast bespreken we ook de Omgevingsvisie. De Omgevingsvisie gaat over het gemeentelijke beleid voor de leefomgeving. Zaanstad staat voor grote opgaven, zoals verstedelijking, duurzaamheid en het verbeteren van kansengelijkheid. De vraag is: Hoe ziet Zaanstad er in 2040 uit? Meer over de omgevingsvisie vindt u via omgevingswet.zaanstad.nl/omgevingsvisie.

Aanmelden voor een van de drie bijeenkomsten

Op 13 juni is er een bijeenkomst in Het Motorblok in Zaandam, Oostzijde 381. Op 21 juni in Taets in Zaandam, Hemkade 16. En op 28 juni bij Floris in Wormerveer, Vlasbomweg 24. De bijeenkomsten zijn van 18.00 tot 20.30 uur. Meld u aan via economischevisiezaanstad@zaanstad.nl.

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Webdevelopment: Webstation web-station.nl