ZaanBusiness Logo Wit

Nominatieronde voor de Zaanse Startersprijs 2016 van start

Op 1 november 2016 wordt tijdens de 28ste Zaanse Ondernemersdag, voor de negende keer de Zaanse Startersprijs uitgereikt. Ondernemers kunnen zichzelf of collega-bedrijven vanaf nu nomineren voor de Zaanse Startersprijs via de website www.zaansestartersprijs.nl. De aanmeldingsronde sluit op 11 september 2016. 

Vorig jaar was Flexitank Solutions BV de gelukkige winnaar van de Zaanse Startersprijs 2015. De directie, bestaande uit Rutger Kef en Anouk Kef, won toen een cheque t.w.v. € 2.500, een gratis advertorial in het zakenmagazine Zaanbusiness t.w.v. € 1.599 en een prachtig kunstvoorwerp als blijvende herinnering aan deze eervolle overwinning.

Om in aanmerking te komen voor nominatie moeten de bedrijven aan de volgende criteria voldoen:

  • Het bedrijf dient minimaal twee jaar, en maximaal vijf jaar, geleden te zijn gestart
  • Een zelfstandig bedrijf is met 1-20 werkzame personen
  • Het moet gevestigd zijn in de gemeente Oostzaan, Wormerland of Zaanstad

Dit jaar ontvangt de winnaar een cheque van € 1.000, een professionele bedrijfsfilm, een gratis advertorial in Zaanbusiness t.w.v. € 1.599 en een kunstwerk als herinnering. De overige genomineerden ontvangen ook een professionele bedrijfsfilm over hun bedrijf.

Aanmelden

Tot en met 11 september 2016 kan iedereen via de website www.zaansestartersprijs.nl bedrijven aanmelden en/of voordragen. Een jury, samengesteld uit vertegenwoordigers uit het Zaanse bedrijfsleven, maakt hieruit een selectie. Op de verkiezingsavond strijden uiteindelijk drie genomineerden om de titel: ‘Beste Zaanse Starter 2016’. Op grond van de jurybezoeken en alle vooraf verkregen informatie kiest de jury de winnaar.

Breed gedragen initiatief

De Zaanse Startersprijs, is een jaarlijkse verkiezing. Het is een breed gedragen initiatief door het Zaanse bedrijfsleven en de gemeente Zaanstad. De jury bestaat uit: Maarten Alleman (about:blank), voorzitter Marcel J. Beerse (Partner Baker Tilly Berk NV), Jantine Konijn (Zaans Ondernemers Netwerk), Ton R. Vermij (bestuurslid Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner), Mark Vleeshakker (AVV Zaanstad) en Bea van Voorthuizen (procesmanager Stedelijke Ontwikkeling gemeente Zaanstad).

www.zaansestartersprijs.nl

Foto: Rutger en Anouk Kef, gelukkige winnaars van de Zaanse Startersprijs 2015 (fotografie: Jolanda Fisser – JoJo Creatieve Communicatie)

Schermafbeelding 2016-06-24 om 09.46.22