ZaanBusiness Logo Wit

OBI4wan kantoor versterkt zich met Buzzcapture

Sinds 1 juli huist De Icoon in Zaandam een team van vijftig young professionals, welke werkzaam zijn voor nationale en internationale klanten van OBI4wan, OBILytics en sinds vorige week ook het in februari van dit jaar overgenomen Buzzcapture. Het Amsterdamse bureau brengt naast de bestaande bedrijven, aanvullende kennis en expertise, waarmee OBI Group BV haar plannen voor internationale groei ten uitvoering brengt. De samenvoeging zorgt dat de innovatieve organisaties vanaf 1 locatie hun snelle groei door kunnen zetten.

Alexander de Ruiter, CEO OBI4wan, licht toe: “De krachtenbundeling biedt een goede basis voor de internationale expansie. Eerder dit jaar opende de OBI Group een kantoor in Berlijn, als aanvulling op ons hoofdkantoor in Zaandam. Dit biedt perspectief voor één internationaal aanbod voor media monitoring, webcare en reputatiemanagement.”

Meerwaarde uit social media

Steeds meer organisaties zien het belang van social media in, met name voor klantenservice en reputatiemanagement. “Ook kleinere organisaties zien de meerwaarde in van luisteren, analyseren, reageren en publiceren. De juiste aanpak leidt uiteindelijk tot profiteren. We zijn trots op het feit dat we met deze aanpak en onze gebruiksvriendelijke software meer dan 1000 klanten in binnen- en buitenland ondersteunen”, aldus Alexander.

Zaanstad is een goede fit en biedt ruimte voor groei

De verhuizing van Buzzcapture naar het hoofdkantoor van OBI4wan is een logische stap. Alexander: “De centrale ligging van het kantoor, de bereikbaarheid en de ruimte voor groei maakt Zaandam tot een goede thuisbasis voor collega’s uit onder andere Amsterdam, Utrecht, Castricum, Alkmaar en Purmerend.” Met 8 openstaande vacatures voor developers, consultants, accountmanagers en marketeers ligt de focus van de drie organisaties op groei, om hun marktleiderschap in de Benelux te versterken en uit te breiden naar omringende landen.