Saenkanter Fashion finalist Ondernemings­verkiezing Noord-Holland

De Zaanse mode-ondernemers Léon en Petra Hamming kunnen hun geluk niet op. Nadat het team van Saenkanter Fashion eerder dit jaar al hoge ogen gooide bij de publieksverkiezing De gezelligste winkel, is het modebedrijf nu genomineerd voor de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2014.

Léon en Petra Hamming komen uit een echte modefamilie. Zo hadden hun opa en ouders ook al een kledingzaak. Voor de derde generatie is het aan de man en vrouw brengen van ‘fashion, shoes and more’ veel meer dan een kledingstuk verkopen. “Mijn zus en ik zijn per seizoen wel drie tot vier weken op pad om in te kopen. Dit doen we omdat wij ons écht willen onderscheiden met ons aanbod in mode”, vertelt Léon. “Saenkanter Fashion staat voor leuke, vernieuwende items. Wij hebben geen voorgesneden koek, maar willen onze klanten altijd verrassen. Wij beogen, samen met ons trouwe en loyale winkelteam, dat Saenkanter Fashion staat voor leuk, vernieuwend en origineel.”

Actief bezig

De nominatie voor de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2014 is voor de Hammings een mooie beloning. “Het is een bevestiging dat de omgeving ziet dat je heel actief bezig bent. Bovendien houdt het je scherp. Door zo’n nominatie verkoop je misschien geen artikel extra, maar het geeft je wel een goed gevoel. En sterkt ons in ons streven om de leukste winkel in de regio te willen zijn.” Saenkanter Fashion, dat in Wormerveer gevestigd is aan de Zaanweg en in Zaandam aan de Westzijde, is genomineerd in de categorie MKB Klein. Het Zaanse Rimaxx behoort eveneens tot de tien finalisten. Bij MKB Midden doet de Zaanstreek het ook goed. Daar zijn zowel Hiltex Technische Weefsels BV uit West-Knollendam als Americol uit Zaandam aangewezen als kanshebber. Hiltex won afgelopen oktober nog de prestigieuze Zaanse Ondernemersprijs 2013. Op 7 mei vindt de grote finale plaats. Tijdens een feestelijke avond in de Philharmonie in Haarlem zullen de winnaars worden gelauwerd.

www.saenkanter.nl

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Webdevelopment: Webstation web-station.nl