ZaanBusiness Logo Wit

Staat 6 november al in uw agenda?

De voorbereidingen van de 30e editie van de Zaanse Ondernemersdag zijn in volle gang. Een groot deel van het programma staat inmiddels en het voorwerk voor de nomineringen voor de Ondernemingsprijs en Zaanse Starterprijs zijn inmiddels gestart. Ga naar zaanseondernemersdag.nl en schrijf u nu in. Het beloofd een onvergetelijk jubileum-netwerk event te worden.

WORD BETER DAN UW CONCURRENT. Rob Urgert en Joep van Deudekom, bekend van ‘De Kwis’ nemen dit jaar het dagthema voor hun rekening. Onder de noemer ‘hoe word ik beter dan mijn concurrent’ zullen de heren definitief afrekenen met verouderde stigma’s en u de nodige handreikingen geven om succesvoller te worden dan uw concurrent. Bent u toe aan deze uitdaging, schrijf dan nu vast in.

Rob Urgert en Joep van Deudekom hebben als duo veel ervaring opgedaan bij hun populairwetenschappelijke tv-programma’s als ‘onder de tram’, ‘tussen de oren’ en hun nieuwe programma ‘het instituut’. Ook maakten zij furore op de televisie op zaterdagavond met De Kwis. Het veel bekeken satirische weekoverzicht op Nederland 1 dat genomineerd werd voor een Nipkowschijf. Daarnaast publiceerden ze het boek over de wetenschap achter de voetbalsport: Waarom zit ik niet in Oranje?

Ondernemingsprijs 2018

Naast de officiële Ondernemings-prijs wordt dit jaar ook weer de PDZ/Trias Jeugdjuryprijs uitgereikt. De genomineerde bedrijven zullen in oktober bekend gemaakt worden. Naast de beoordeling door de vakjury telt dit jaar ook uw stem mee. Uiteraard zal ook dit jaar de uitreiking van de Zaanse Startersprijs niet ontbreken.

30e Zaanse Ondernemersdag

6 november aanstaande, aanvang 15.00 uur. Schrijf nu in via zaanseondernemersdag.nl.