ZaanBusiness Logo Wit

Subsidiestromen voor het Zaanse bedrijfsleven?

Op dinsdag 7 juni a.s. organiseren het bestuur van Bedrijvencontact Westzaan en de Sponsorcommissie van WKV Roda, samen met PNO consultants, van 20.00 uur tot rond 21.30 een avond over Subsidies voor het Zaanse MKB. Een miljarden business! De grotere bedrijven weten wel hoe ze subsidies moeten aanvragen, maar het MKB laat hier nog veel kansen liggen. 

Welke subsidies? Neem bijvoorbeeld de WBSO, wat staat voor Wet Bevordering Speur en Ont-wikkelingswerk. In 2014 maar liefst 23.00 aanvragen waarvan 75% door een adviesbureau werden begeleid. Deze regeling kan leiden tot een besparing van 32% op de loonkosten. De Innovatiebox: dit jaar naar verwachting een belastingvoordeel van 1,23 miljard euro voor het bedrijfsleven. Maar er zijn veel meer regelingen zoals de Energie Investeringsaftrek (IEA), de Milieu Investeringsaftrek (MIA), Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+), MIT regeling en zo zijn er nog talloze andere. De grootste van Nederland: PNO Vaak is het schrijven van een subsidie aanvraag een tijdrovende klus, waarbij u ook nog moet weten hoe u de aanvraag moet schrijven. Gelukkig hebben wij de marktleider in Nederland op subsidie (aanvraag) gebied PNO Consultants, met o.a. een vestiging in Amsterdam, bereid gevonden om ons te informeren over de kansen in deze ‘markt’ en hoe u een aanvraag moet schrijven.

Is dit interessant voor mij? Is dit interessant voor mij zult u denken? Ja, voor heel veel bedrijven, ook voor innovatieve starters, liggen er mogelijkheden. Zeker als u veel bezig bent met productvernieuwing of uw bedrijfsprocessen wilt verbeteren of u hebt een onderneming in de ICT, mag u niet op deze avond ontbreken! Waar is het? U kent misschien de weg al. Wij organiseren deze bijeenkomst weer in het clubgebouw van Korfbalvereniging Roda aan de Torenstraat 6 in Westzaan. Misschien was u de afgelopen jaren ook al onze gast bij het seminar “Overnemen of overgenomen worden” i.s.m. Crowe Horwath Foederer uit Oostzaan en de Rabobank Zaanstreek of vorig jaar bij de bijeenkomst: ZZP-er (niet langer) Zelfstandige Zonder Pensioen. Noteert u de datum? Dinsdag 7 juni van 20.00 tot circa 21.30 uur, waarna we afsluiten met een hapje en een drankje en u de PNO consultants ook nog even kunt aanschieten voor dié belangrijke vraag die nog niet gesteld is.

Wel even van tevoren opgeven bij info@bedrijvencontactwestzaan.nl

www.bedrijvencontactwestzaan.nl