ZaanBusiness Logo Wit

Totaalleverancier voor bedrijfsfeesten

Wilt u een kleine party orga­niseren? Of juist een groot bedrijfsfeest inclusief topcatering en een inter­nationale band? Het Zaanse W&S Events kan het in no-time regelen. “Dankzij 30 jaar ervaring en een groot netwerk zijn wij een totaalleverancier voor bedrijfsfeesten”, aldus Peter Jongh. 

Hij is inmiddels 60 jaar, maar bruist nog van de energie. Peter Jongh organiseert dan ook dolgraag feesten en partijen. “Wij zijn een gesprekspartner voor mensen die een feestje op poten willen zetten”, legt Jongh uit. “Wij gaan graag om tafel zitten en luisteren dan naar de klant. Hij of zij geeft aan wat de wensen zijn en hoe groot het beschikbare budget is. Dan kunnen wij een pasklaar advies geven over wat er wel en niet mogelijk is.”

Uitstekende locaties

Jongh neemt tijdens afspraken met (potentiële) klanten altijd zijn laptop mee. Dan laat hij aan de hand van foto’s van reeds georganiseerde feesten zien wat de mogelijkheden op het gebied van inhuur zijn. “Wil iemand een party houden in een mooi monumentaal pand? Dan kennen wij uitstekende locaties in én buiten de Zaanstreek”, legt Jongh uit. “Maar wil men in het eigen bedrijf een feest geven, maar zijn er lelijke kale muren in de zaal? Dan kleden wij de locatie op prachtige wijze aan. Alles is mogelijk.” Geeft de klant de voorkeur aan een bruisende bijeenkomst in een tent, dan is W&S Events eveneens inzetbaar. “Van een partytent van 5 meter breed voor honderd man of een exemplaar van dik 30 meter breed voor een paar duizend bezoekers, wij draaien er onze hand niet voor om. Belangrijk om te melden is dat al deze tenten gecertificeerd zijn. Dat betekent dat de brandweer ze heeft goed­gekeurd. Dat vinden wij erg belangrijk. Want veiligheid gaat boven alles.”

Catering en muziek

Ook op het gebied van catering is er veel mogelijk. “De klant is koning”, aldus Jongh, die tevens veel contacten heeft in de muziekbranche. “We bemiddelen eveneens op het gebied van artiesten. Van onbekende Nederlandse zangers tot internationaal bekende bands. Vorig jaar hebben we bijvoorbeeld nog The Fortunes voor een Gouwe Ouwe feest geboekt. Waarbij de mensen uit volle borst hits als ‘Here it comes again’ en ‘You’ve got your troubles’ meezongen. En ook andere Britse bands uit de sixties als The Scorpions en The Swinging Blue Jeans hebben we al naar Nederland gehaald. Dit doen we in samenwerking met een goed artiestenbureau.” Peter Jongh geniet van zijn werk. “Het maakt W&S Events niet uit wat het budget is van de klant. Wij willen er voor iedereen gewoon een prachtig feest op maatwerk van maken. Waarbij wij alles van A tot Z in de puntjes verzorgen. Dat is onze uitdaging.”

W&S Events Peter Jongh
Sluispolderweg 34
1505 HK Zaandam
T: 06 531 267 78
E: wenst002@planet.nl