ZaanBusiness Logo Wit

Verslag 4e wedstrijd Zaanbusiness Golf

Met een enorme hoeveelheid mooi weer en een prachtig geprepareerde golfbaan gingen de koppels om 13.00 uur de wei in om met elkaar de strijd aan te binden. De verwachtingen waren zo gunstig gestemd dat de leden van de organisatie het magische aantal van 50 punten op deze dag meerdere malen heeft genoemd. Uw voorzitter werd met zijn bedrijf op deze mooie dag gekoppeld aan het illustere genootschap van Duijn Bloem Vos De strijd om de bovenste plek in het klassement zou hierdoor wel eens een klassieke aanval kunnen worden. Echter, deze werd op onnavolgbare wijze door de kopman van Duijn Bloem Vos met oogstrelend golf door de baan afgeslagen en er stond dan ook niets anders op dan de heren Duijn en Struik te feliciteren.

Degene die garen spinde bij deze tweestrijd waren Nadort/Oorbeek, TPA Vastgoed/Stam en Feenstra van Goor. Deze 3 combinaties gingen vandaag in volgorde van vermelding met de prijzen aan de haal, allen van harte gefeliciteerd. Dat dit in schril contrast staat met uiteindelijke doelstelling, meedoen is belangrijker dan winnen, blijkt wel uit het feit dat de deelnemers zich op deze dag bijzonder goed door de baan hebben vermaakt. Tenslotte is netwerken datgene waar het ons allemaal om draait en dat konden we ervaren als geslaagd. Dit neemt overigens niet weg dat het sportieve gevecht om de alles beslissende eer tot beste team van 2014 ook op deze 4e dag zeker niet ongenoemd mag blijven.

Met een mooi aantal van 7 birdies waarvan Frank Duijn en Herman Loohuis er elk 2 voor hun rekening namen zou je het magische aantal van 50 punten toch mogen/kunnen verwachten. Dit bleek vandaag te hoog gegrepen want de winnaars van deze dag: Nadort/Oorbeek behaalde 46 wedstrijdpunten, gevolgd door TPA Vastgoed/Stam met 43 punten en werd Feenstra van Goor, vandaag vertegenwoordigd door 2 invallende krachten derde met 41 punten.

De longest drive dames was op deze dag voor Annemiek van Dijk en voor de heren meldde zich Bert Weijers. De vertegenwoordiger van de Rabobank, Bart IJff won de neary op 17 echter door zijn afwezigheid bleef deze prijs in bezit van de organisatie. Elke deelnemer kon zich vinden in deze uitslag en wendde zich na de prijsuitreiking naar de gevulde dis die door Nils en zijn team weer voortreffelijk was samengesteld. Met deze mooie afsluiting was de dag teneinde en ging een ieder zijn weg naar huis aanvaarden.

Hieronder vindt u het resultaat en de stand.

ZBGolf Resultaat 31-07-2014 Blad1

ZBGolf Resultaat 31-07-2014 Blad2

Tot de volgende wedstrijd op 28 augustus.

Met sportieve groeten,

Theo Willems