ZaanBusiness Logo Wit

Wethouder Dennis Straat opent Zaan2Connect

Gratis werkplekken en workshops
Wethouder Dennis Straat opent vrijdag 21 april Zaan2Connect. Een ruimte waar ondernemers gratis kunnen werken, netwerken en deelnemen aan verschillende kennissessies. Ben jij aanwezig bij de opening en eerste workshop?

Gratis werkplekken en kennis
Ondernemers verbinden en hun kennis geven om te groeien, dat is wat Rabobank Zaanstreek, initiatiefnemer van Zaan2Connect, wil bereiken. Ze biedt ondernemers twintig gratis werkplekken aan, waar je kunt gaan zitten zonder je te hoeven aanmelden. Ondernemers kunnen in Zaan2Connect komen werken, maar vooral ook netwerken met elkaar. Daarnaast kunnen ze zich iedere maand aanmelden voor een gratis kennissessie, zodat ze als ondernemer kunnen groeien.

Workshop Zo snel mogelijk falen om beter te worden
Tijdens de opening van Zaan2Connect staat de eerste workshop op het programma. Lukas van der Geest vertelt de aanwezigen over de Lean startup-methode. Een heel plan uitwerken en enorm lang wachten tot je het perfecte product gemaakt hebt, is volgens deze methode niet nodig. Begin met het opzetten van experimenten, meet hoe het werkt, trek je conclusie en leer van je fouten. Door zo snel mogelijk te falen kun je jouw product zo snel mogelijk verbeteren.

Lege ruimte nuttig besteden
Zaan2Connect is ontstaan vanuit efficiëntie bij de Rabobank. Doordat de zelfstandige Rabobanken vorig jaar gefuseerd zijn tot één coöperatieve bank, konden zaken efficiënter geregeld worden. De medewerkers van het klantencontactcentrum werken vanaf 1 februari bij Rabobank Klantenservice in Amsterdam. Dit vergroot de bereikbaarheid voor onze klanten, maar zorgde ook voor een lege ruimte in het kantoor in Zaandam. Rabobank wil deze ruimte nuttig inzetten en opent daarom Zaan2Connect.

Zaan2Connect bevindt zich aan het Ankersmidplein 2 in Zaandam. De opening vindt plaats om 16.00 uur. Ook de leden van de Zaanbusiness Club zijn hier van harte welkom. Wil je gebruik maken van de gratis werkplekken of aansluiten bij een of meerdere kennissessies? Kijk dan op www.rabobank.nl/zaanstreek.