ZaanBusiness Logo Wit

Win een Makeover en wordt klimaatneutraal

MVO Nederland deelt dit jaar vier Climate Makeovers uit. Dit is een gratis adviestraject van het Klimaatplein. De winnaar mag zich na een jaar klimaatneutraal noemen.

‘De Climate Makeover start met een nulmeting’, legt Rob van der Rijt van het Klimaatplein uit, ‘een berekening van de huidige CO2-uitstoot. Daarna volgt een individueel adviesgesprek, waarin we onderzoeken op welke onderdelen de meeste winst te behalen valt. Meer dan tachtig partners van het Klimaatplein kunnen helpen bij de uitvoering. MVO Nederland volgt de bedrijven het hele jaar door en doet verslag van het traject.’ Geen vrijblijvend advies dus, maar zodra uw bedrijf schoon achter de oren is mag de hele wereld het weten. Ook mag u mee op een treinrit, genaamd de Groene Top Trein die op 27 november door Nederland rijdt. De aanleiding hiervoor is de VN Klimaattop in Parijs. De medepassagiers hebben allemaal een koffertje vol ideeën tegen de uitstoot van broeikasgassen bij zich.

Aanmelden
Wie kans wil maken op een van de vier Climate Makeovers van MVO Nederland en het Klimaatplein gaat naar de website van MVO Nederland. Meld u aan en schrijf een korte motivatie. Inschrijven kan tot en met 21 september.