ZaanBusiness Logo Wit

28e Zaanse Ondernemersdag

Dinsdag 1 november 2016, Zaantheater Zaandam, aanvang 15.00 uur

 

Erik van Muiswinkel: Dagvoorzitter 28e Zaanse Ondernemersdag

Erik van Muiswinkel zal tijdens de 28e editie van de Zaanse Ondernemersdag de rol van dagvoorzitter op zich nemen. Erik van Muiswinkel, imitator en cabaretier, verwierf onder andere bekendheid door zijn medewerking aan programma’s als ‘Ook dat nog’, ‘Kopspijkers’ en ‘Studio Spaan’. Als dagvoorzitter zal hij de Onder- nemersdag op een ongedwongen en onderscheidende wijze omlijsten.

 

Paul Smit: Ondernemen op hoofdzaken

Hoe bewust neemt u als ondernemer beslissingen en doet u dit met het hoofd of met het hart? Tijdens de 28e Zaanse Ondernemersdag zal filosoof en cabaretier Paul Smit ons als gastspreker op een ludieke manier confronteren met ons ‘onderbewustzijn’.

Tijdens een inspirerend, humoristisch én interactief betoog over hoe individuen prachtige verbindingen kunnen aangaan, benoemt Paul Smit de competenties die daarvoor belangrijk zijn en laat zien hoe u buiten de lijntjes kunt kleuren. Daarbij laat Paul zien hoe u slim om kunt gaan met het beïnvloeden van het onbewuste brein van anderen.

Paul studeerde af op de ‘evolutie van het menselijk bewustzijn’. Hij is op dit moment een van de meest gevraagde sprekers en bevindt zich in de frontlinie van de neurowetenschap.

Uitreiking Zaanse Ondernemingsprijs

Tijdens de Ondernemersdag zal voor de 28e keer de Ondernemingsprijs worden uitgereikt. Binnenkort zullen de genomineerde bedrijven voor deze inmiddels fel begeerde prijs aan u voorgesteld worden. Ook dit jaar worden de genomineerde bedrijven tevens onderworpen aan de kritische mening van de PDZ/Trias Jeugdjury.

 

Zaanse Startersprijs 2016

Tot 11 september aanstaande kunnen ondernemers zichzelf of een collega- ondernemer opgeven voor de nominatie voor de Zaanse Startersprijs. De Zaanse Startersprijs zal 1 november a.s. tijdens de 28e Zaanse Ondernemersdag worden uitgereikt. Meer informatie over de Zaanse Startersprijs vindt u op www.zaansestartersprijs.nl.

Kijk op: www.zaanseondernemersdag.nl