ZaanBusiness Logo Wit

5e wedstrijd van de Zaanbusiness Golf Competitie op de Zaanse Golfclub

Op 28 augustus was het alweer de 5e keer dat de teams de strijd aanbonden om de beste resultaten. Bij binnenkomst en aanmelding werden alle deelnemers opgewacht door ons scherpe lid Wim Boekel die met een korte uitleg een enquêteformulier overhandigde met het verzoek een aantal korte vragen te beantwoorden. Doel van deze enquête was om een inventarisatie te krijgen over de beleving van onze deelnemers zoals de organisatie momenteel functioneert in het beheren van de wedstrijden. Daarbij werden enkele kernvragen gesteld die met ja en/of nee beantwoord konden worden. Deze antwoorden zullen we later vertalen en bekendmaken naar een opzet voor 2015.

Na deze formele zaken was het aangenaam toeven aan de lunch die opnieuw fantastisch door het horecateam van de Chipping In was verzorgd. Na de lunch werd er fanatiek op de driving range gewerkt aan enkele oneffenheden om zo goed mogelijk aan de start te verschijnen.

Vergezeld van een enorme dosis mooi weer werden alle spelers om 12.45 uur verzocht de toegekende startpunten op te zoeken om vanaf aldaar de punten voor die dag bij elkaar te spelen. In totaal waren er 12 flights die de ronde liepen. Diverse teams waren tot op de tanden bewapend om voor deze dag het maximale aan klassering er uit te halen. Dat hierdoor de scores een mooi resultaat zouden opleveren was bij de start niet in het geheel voorzien maar bleek bij uitrekenen van de scores wel degelijk te zijn behaald.

Middels enkele mooie birdies die op deze dag werden geslagen door Frank Duijn, Wim Boekel, Jeffrey Willems, Jos Jager en Maurice Willems werd al snel duidelijk dat de scores wellicht eenzelfde resultaat zouden laten zien. Als we vandaag de puntendeling bekijken zien we dat er in de top wel verschuiving plaatsvindt maar dat dit nog geen schokkende wisselingen teweeg brengt.

Op de 10e plaats hadden we vandaag Feenstra en Van Goor                                1        punt

Ex aequo op de 8e plaats Schoehuijs Bandenservice en Bennis Uitvaart            2,5     punt

Ex aequo op de 6e plaats Duijn Bloem Voss Advocaten en Aagora Accountants            4,5     punt

Ex aequo op de 4e plaats Deloitte en Bouwbedrijf Jan Vet                                    6,5     punt

Op de 3e plaats Willems Vastgoed /Stam Architecten                                             8        punt

Op de 2e plaats Nadort Elektrotechniek/Oorbeek Stansmessen                           9        punt

Winnaar van het dagklassement Willems & Zn Schoonmaakdiensten               10        punt

Met betrekking tot het klassement verwijs ik een ieder naar de gegevens die op de site als bijlage zijn vermeld.

Na een geslaagd diner werd onder het genot van een drankje nog langdurig geëvalueerd en eindigde deze dag op de bekende manier van afrekenen met de horeca.

Er is 1 anekdote die nog het vermelden meer dan waard is: Het reserveteam “Zaanbusiness dat was vertegenwoordigd door Wim Boekel en Theo Willems” mocht op deze mooie dag de strijd aanbinden met een team van de hoofdsponsor van de golfclub “De Rabobank”. Vanaf het startpunt was dit een bijzonder leuke ronde met als hoogtepunt de geweldige afslagen die Charles Bijvoet op hole 10 produceerden. Het gaat te ver om elk detail hierover te beschrijven maar de 3 teamgenoten willen Charles bijzonder dankzeggen voor het komische gedeelte dat hier ten toon werd gespreid.

Theo Willems

Voorzitter Zaanbusiness

 

ZBGolf Resultaat 28-08-2014 Blad2 ZBGolf Resultaat 28-08-2014 Blad1