ZaanBusiness Logo Wit

AUTOTOP kanshebber voor titel Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar

Een vakjury heeft AUTOTOP uit Wormerveer geselecteerd als een van de tien kanshebbers op de titel ‘Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2019-2020’. De verkiezing, op initiatief van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven, wordt dit jaar voor de dertiende keer georganiseerd.

De vakjury heeft deze eerste selectie gemaakt uit autobedrijven die zichzelf hadden aangemeld of werden voorgedragen door BOVAG en BOVAG-partners. Peter en Ronald van den Top van AUTOTOP zijn erg blij met de erkenning: ‘Wij zijn heel trots en dankbaar dat wij tot de 10 halve finalisten behoren. Een betere bevestiging voor het hele team is er niet. Binnenkort hopen we natuurlijk ook te horen dat ons bedrijf in de finale staat. Nu genieten we in elk geval met volle teugen van deze top 10 notering!’

Route naar de finale

De tien genomineerde bedrijven worden aan de tand gevoeld door een onafhankelijke keuringsinstantie en ze krijgen bezoek van mysteryshoppers. Daarna bepaalt de vakjury welke drie autobedrijven een plek in de finale verdienen, die plaatsvindt op 8 oktober tijdens het BOVAG Jaarcongres.