ZaanBusiness Logo Wit

Benefietkwis voor Zaankanters die door corona-crisis financieel zijn getroffen

Vrijdag 24 april vindt de Hart voor Zaankanters Kwis plaats. Doel van de kwis is om geld in te zamelen voor Zaanse bedrijven, organisaties of bijvoorbeeld kleine zelfstandigen die door de Corona-crisis zijn gedupeerd. Vele prominente Zaankanters werken mee aan de kwis, zoals burgemeester Jan Hamming, tv-coryfee Henny Huisman en radio-dj Tim Klijn. De kwis is een initiatief van het platform Wij zijn Zaankanters en de Culturele Raad Zaanstad, iedereen in de organisatie werkt gratis mee.

Alle vragen uit de kwis bestaan uit Zaanse onderwerpen. Deelnemen aan de kwis staat open voor iedereen, individueel of als team. Als deelnemer kies je een ‘goed doel’ waar je voor speelt, en welk bedrag je voor dit goede doel wilt doneren. Een ondernemer of organisatie die is getroffen door de coronacrisis kan zich aanmelden als goed doel.

Mark Damman is bedenker en een van de organisatoren: ‘We hopen mensen in deze tijden een leuke avond te bieden door een gezellige en unieke Zaanse kwis via internet aan te bieden. Het uiteindelijke doel is natuurlijk om zoveel mogelijk geld in te zamelen zodat we gedupeerde Zaankanters een hart onder de riem steken en elkaar als Zaankanters door de crisis heen helpen. We hopen dat de hele Zaanstreek vrijdag meespeelt!’

De Hart voor Zaankanters Kwis vindt plaats op vrijdag 24 april om 20.00 uur en is te bekijken via www.hartvoorzaankanterskwis.nl. Hier vind je ook meer info over de quiz.