Designartikelen + woonwebshop = samenwerking

Rabobank brengt Baden Baden Interior en LiL.nl samen

De grote woonwebshop LiL.nl zoekt steeds naar mooie nieuwe producten, terwijl Baden Baden Interior op zoek was naar een goed lopend digitaal verkooppunt. “Die bedrijven moeten we maar eens koppelen”, zo dacht Rabobank Zaanstreek.

Hoewel LiL.nl pas sinds 2011 bestaat, hebben Rob Muntz en zijn zakenpartner Ruben Pruim nu reeds een zeer goed bezochte woonwebwinkel neergezet. Zo goed zelfs, dat het bedrijf afgelopen november op de Zaanse Ondernemersdag de Zaanse Startersprijs ontving. “De meest persoonlijke woonwebwinkel heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot luis in de pels van Bol.com en Wehkamp. Dat is erg knap”, zo stelde het juryrapport.

Goede match

Het groot denkende LiL.nl, dat het zake­lijke inzicht van Muntz koppelt aan de ICT-kennis van Pruim, wil het grootste woonwarenhuis van Nederland worden. Dus is het op zoek naar nieuwe leveranciers die fraaie artikelen aanbieden. Sinds kort prijken ook de producten van Baden Baden Interior op LiL.nl. “Naast het feit dat wij badkamers en complete interieurs in het midden en hoog segment vorm­geven, verkopen wij daarnaast via onze website een exclusieve selectie van onze producten”, vertelt Julie de Vries van het Amster­damse Baden Baden Interior. “We zaten eind 2013 te denken om een tweede website te beginnen voor allerlei andere accessoires voor in de bad- en woonkamer. Zoals fraaie prullenbakjes, wc-rolhouders, verlichting, mooie kleedjes en bijzettafeltjes. Onze accountmanager van Rabobank Zaanstreek gaf toen de tip om met LiL.nl in zee te gaan. Rob en Ruben hebben dankzij een goede visie en hun door­zettingsvermogen immers een mooi verkoopplatform neergezet. Terwijl wij mooie designartikelen voor een goede, betaalbare prijs aanbieden. Dat is een goede match, want wij kunnen nu een breed publiek bereiken, terwijl LiL.nl haar assortiment heeft verbreed.”

Meedenken

Ook Rob Muntz ziet mooie kansen in de samenwerking. “De Rabobank is niet alleen een bank waar met geld wordt geschoven, maar ze denken ook graag met je mee over de bedrijfsvoering. Zij hebben ons in contact gebracht met Julie de Vries. Goede leveranciers als Baden Baden Interior bieden nu op LiL.nl onder eigen kopjes hun producten aan.” “Klanten willen via internet bestelde artikelen snel in huis hebben”, vervolgt De Vries. LiL.nl vervult die behoefte. Is het product immers vandaag voor 22.30 uur besteld, dan krijgt de klant het de volgende dag al afgeleverd. “In ons pand van 2700 vierkante meter hebben we twintig man personeel in dienst”, vertelt Muntz. “Elke avond komt hier een trailer van Post.nl de grote hoeveelheden orders ophalen. Wij hebben de hele keten in handen. Zo kunnen we con­curreren met grote webwinkels als Bol.com en Wehkamp.”

Baden Baden Interior
Valkenburgerstraat 201a
1011 MJ Amsterdam
T: 020-5318418
E: info@badenbaden.nl
www.badenbaden.nl

LiL.nl
Vredeweg 46
1505 HH Zaandam
T: 075-6152422
E: info@lil.nl
www.lil.nl

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Webdevelopment: Webstation web-station.nl