ZaanBusiness Logo Wit

Zaandelta-cheque naar Vrienden van ZMC

Op donderdag 21 januari heeft burgemeester Faber namens Business Network Zaandelta de goede doelen cheque ter waarde van 1000 euro uitgereikt aan de Vrienden van het ZMC. Het Zaans Medisch Centrum zal de cheque gebruiken voor de kinderafdeling. Dit jaar is de nieuwjaarsreceptie gehouden bij Mechanische Industrie Coronam.

Zaandelta is de ondernemersvereniging voor de bedrijven in Westerspoor, Zuiderhout, Houthavenkade, Westzanerdijk en Hemkade, en reikt elk jaar de cheque uit aan een goed doel. Ook dit jaar was het de eer aan burgemeester Faber om de cheque uit te reiken. De Stichting Vrienden van het ZMC was zeer verheugd met de cheque.

Ruim 70 ondernemers waren aanwezig tijdens de receptie waar gastheer Marc Kroon van Coronam wat meer vertelde over de werkzaamheden van Coronam en iedereen meenam van het ontstaan tot heden. Een nominatie voor de Ondernemersprijs in 2015 heeft al aangetoond dat het een mooi bedrijf is. Dat hebben de aanwezigen met eigen ogen kunnen zien tijdens de interessante rondleiding die de medewerkers van Coronam na de receptie hebben gegeven.

Aansluitend genoot iedereen van het heerlijke buffet.