ZaanBusiness Logo Wit

Genomineerden Zaanse Startersprijs 2014 bekend

Drie Zaanse bedrijven zijn in de race voor de Zaanse Startersprijs 2014. De kandidaten konden zichzelf aanmelden, of aangemeld worden. Totaal heeft de jury zeventien aanmeldingen ontvangen. Na een gedegen voorbereiding heeft de jury uit deze lijst met kandidaten, een zogenaamde shortlist van genomineerde bedrijven opgesteld. Aan de hand van bedrijfsbezoeken en gesprekken met die ondernemers, heeft de jury drie bedrijven geselecteerd voor de nominatie.

De genomineerde bedrijven die voor de Zaanse Startersprijs 2014 in aanmerking komen zijn (in alfabetische volgorde):

Jachthaven Nauerna BV
Directie: Pepijn Doeswijk en Hannah van Doorn
Kanaaldijk 33, 1566 PA Assendelft
www.jachthavennauerna.nl


OBI4wan BV
Directie: Alexander de Ruiter en Alex Slatman
Westzijde 33, 1506 EB Zaandam
www.obi4wan.nl


Uzurii Luxury Footwear BV
Directie: Cor Jongens en Shieglee Ferreira
Ambacht 3, 1511 JZ Oostzaan
www.uzurii.com


Op dinsdag 4 november wordt tijdens de 26ste Zaanse Ondernemersdag in de Affuitenhal op het Hembrugterrein Zaandam de winnaar bekend gemaakt van de zevende Zaanse Startersprijs. De winnaar ontvangt naast de eeuwige roem, een geldbedrag van € 2.500, een kunstvoorwerp en een gratis advertorial t.w.v. € 1.599 in Zaanbusiness. De prijs zal worden overhandigd door mevrouw Geke Faber, burgemeester gemeente Zaanstad.

De Zaanse Startersprijs, is een jaarlijks verkiezing, met ondersteuning van het Zaanse bedrijfsleven en de gemeente Zaanstad. De jury bestaat uit: voorzitter Erik van der Laan (Sales Manager Van Wijngaarden BV), Marcel J. Beerse (Partner Baker Tilly Berk NV), Ton R. Vermij (bestuurslid Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner) en Bea van Voorthuizen (accountmanager Economische Zaken gemeente Zaanstad).