ZaanBusiness Logo Wit

Google-glass op kantoor tijdens GZ Showdagen

GZ OfficeXperience staat garant voor beleving. Een bezoek aan de showroom realiseert bij zelfs de meest introverte persoon een vleugje zichtbare opwinding. Bij GZ kun je terecht voor projectinrichting en meubilair van topkwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. En beleving, daar draait het om. Want medewerkers die zich goed voelen werken prettiger en efficiënt. Ga naar de GZ Showdagen op 13, 14 en 15 mei aanstaande en leer alles over OfficeXperience en de voordelen. Drie dagen lang inspiratie voor échte beleving in een Nederlands jasje mét o.a. Google-glass, 3D-printing en vele innovaties voor de kantoor- en projectinrichting.

Showdagen 2014

Maak op 13, 14 of 15 mei kennis met de geheel vernieuwde showroom voorzien van de nieuwste producten en noviteiten. Deze dagen staat alles in het teken van Nederland: entertainment, culinaire hoogstandjes, lekkere drankjes en mooie cadeaus. Naast Google-glass, 3D-printing en In the cloud opslag-toepassingen passeren de laatste ontwikkelingen in ledverlichting de revue. Daarnaast vertellen de medewerkers van GZ álles over de mogelijkheden van kantoorbeleving.

Jaarvergadering Ondernemersvereniging Zaandelta

Ook Zaandelta Business Network, de ondernemersvereniging van Zaandam met ruim 200 leden is onder de indruk van de belevingswereld van GZ en maakt van de gelegenheid gebruik om in de bijzondere omgeving haar jaarvergadering te laten plaatsvinden. Deze vindt plaats op donderdag 15 mei om 16:00 uur. De ontvangst is van af 15:30. Aanmelden voor de jaarvergadering kan via info@zaandelta.nl

Zaanse nuchterheid

GZ ontwerpt, adviseert en realiseert complete inrichtingsoplossingen binnen werk-, leer- en zorgomgevingen. De nuchterheid in de bedrijfscultuur en het maatschappelijk betrokken karakter van de medewerkers van GZ zorgen ervoor dat kantoorinrichting voor iedereen beschikbaar is en blijft. Dat geldt voor zowel de zorg en het onderwijs als voor het MKB. Directeur Wout van Laar: ‘GZ is echt Zaans. En dus nuchter. We willen betaalbaar en onderscheidend zijn. We leveren kwaliteit voor ieder budget. En we leveren beleving, echte OfficeXperience zonder fratsen. Dat laten we graag zien tijdens de Showdagen van 2014. En iedereen is welkom’. Neem voor meer informatie contact op met GZ via info@gz.nl.

Kijk ook eens op: www.gz.nl