ZaanBusiness Logo Wit

Verslag 1e wedstrijd Zaanbusiness Golf

Deze 1e dag mocht het nieuwe organisatorisch comité 23 deelnemende bedrijven verwelkomen die met elkaar de strijd aanbonden om op het einde de felbegeerde hoofdprijs in de wacht te slepen. Bij de ontvangst in het clubhuis werden alle inschrijvingen door het nieuwe team aangenomen waarna de deelnemers werden uitgenodigd voor de lunch. Na een welkom door de nieuwe voorzitter (Theo Willems) werden alle zaken zoals regels en bepalingen nog even aangekaart waarna de flights om 13.00 uur startten.

Met een zonnetje aan de lucht gingen alle teams de wei in. Op hole 12 was voor deze keer de longest drive gepositioneerd en op hole 11 en 17 was de bekende neary geplakt. Dat niet iedereen moest wennen aan het nieuwe seizoen bleek op het einde van de ronde, gerenommeerde namen kwamen weer bovendrijven en zij waren het ook die op deze dag de sportieve dienst uitmaakten. Vergezeld door een lekkere versnapering, aangeboden door Nils van Dam, werd het een mooie en sportieve strijd. De winnaar van het afgelopen seizoen, Duijn Bloem Voss Advocaten, was op deze dag overduidelijk aanwezig en liet er geen twijfel over bestaan dat zij de winter goed hebben gebruikt om het resultaat te continueren.

Daarnaast ging Perk krachtig uit de startblokken en was Feenstra Van Goor goed vertegenwoordigd.
De uiteindelijke resultaten op deze waren als volgt:
1)    Duijn Bloem Voss Advocaten met het fantastische aantal van 45 stablefordpunten dat uiteindelijk goed was voor de winnende dagscore van 10 punten
2)    Perk Technische Handelsonderneming ging er op de 2e plaats met 9 punten vandoor
3)    Feenstra Van Goor bezette de 3e plaats door met een betere score Van Braam-Minnesma en Huig Haverlag nipt voor te blijven en met ieder 7 punten te eindigen

De longest drive dames werd niet uitgereikt maar die van de heren werd een fraaie prooi voor Maurice Willems. De neary op 11 werd door Wim Pieters gewonnen en op hole 17 was Isabella de Jong de gelukkige.

Na de wedstrijd werden, zoals gewoonlijk, alle slagen en punten op het terras geëvalueerd waarna de voorzitter zich opwierp door te melden dat het diner om 19.00 uur geserveerd ging worden. Tijdens de prijsuitreiking werd er aan nieuwe deelnemers van de Zaanbusiness golfcompetitie de gelegenheid geboden zijn of haar bedrijf in het kort voor te stellen. Het bedrijf Telecom Service Heerhugowaard nam deze uitnodiging aan en eindigde met een leuke gift aan alle deelnemers.
Bij de prijsuitreiking werd bekend dat er voor dit jaar een mooie hoofdprijs voor de overall winnaar is weggelegd. Sales & Events manager Ellen Zwart, tevens lid van het organisatiecomité, heeft een fraaie hoofdprijs binnengesleept. De overall winnaar krijgt een driedaagse reis aangeboden door de heer Ton Alders van Golf In Holland.

Toen de plichtplegingen achter de rug waren werd het tijd om de culinaire werkzaamheden van het keukenteam te beoordelen. Met Ruud Keinemans als keurmeester werd het team door de voorzitter op nette wijze bedankt voor alle delicate zaken die zij op deze dag hadden gereedgemaakt. Na het diner werd er nog op diverse plekken nagekaart en werd deze dag op gepast wijze afgesloten.

Namens het gehele team Zaanbusiness Golfcompetitie wil ik een ieder bedanken voor haar/zijn inzet en zie met genoegen uit naar de volgende wedstrijd.

Theo Willems