ZaanBusiness Logo Wit

GZ OfficeXperience uitgeroepen tot beste kantoorinrichter van Nederland

MT/Sprout, het toonaangevende platform voor de ondernemer van de toekomst, brengt jaarlijks een overzicht met de duizend beste zakelijke dienstverleners van Nederland. GZ OfficeXperience uit Westzaan heeft dit jaar een verrassend aantal hoge noteringen met als absoluut hoogtepunt de nummer een ranking voor beste kantoorinrichter.

MT/Sprout vraagt jaarlijks 4.500 zakelijke beslissers met welke dienstverleners ze graag zakendoen. Dat doet het platform in samenwerking met het Amsterdam Centre for Business (onderdeel van de Amsterdam Business School). Deze zakelijke beslissers ranken hun samenwerkingspartners in verschillende branches, van IT tot financiële dienstverlening. GZ OfficeXperience nam in 2020 nog de negende positie op de lijst van beste kantoorinrichter in. Directeur Wout van Laar heeft wel een verklaring voor de stijging naar de nummer één positie: ‘Deze waardering heeft in eerste instantie natuurlijk te maken met onze performances. We realiseren inrichtingen waarmee we raak schieten. Daarnaast draagt onze online en offline zichtbaarheid bij. We laten steeds vaker zien wat we kunnen. Dat lijkt nu zijn vruchten af te werpen.’

Hiermee is de koek voor GZ OfficeXperience nog niet op. Het bedrijf wordt eerste in de lijsten Klantgerichtheid, Product Leiderschap en Excellente Uitvoering. Daarnaast veroverde de kantoor- en project- inrichter een tweede plaats op de Net Promotor Score, wat betekent dat klanten van GZ het bedrijf graag aanbevelen. In de totaalranking komt het Westzaanse bedrijf uit op plaats zeven van de MT/Sprout MT 1.000 beste zakelijke dienstverleners van Nederland en staat daarmee tussen namen als AFAS, TransIP, Rabobank, ING, Cisco en Microsoft. ‘Dat we een plek tussen deze ondernemers hebben bemachtigd, maakt me enorm trots. Het vertrouwen van onze opdracht- gevers sterkt ons in het gevoel dat we de juiste koers varen. Een koers waarin we continu streven naar de meest optimale kantoor- en projectinrichting waarbinnen het verhogen van arbeids- productiviteit een van de pijlers is. Het maakt niet uit waar je werkt, wie je bent of wat je doet, wij zorgen voor een omgeving waarin je optimaal kunt presteren.’.

www.gz.nl